The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
Digital Library  
dLibrary - Digital Library  [ ENG | GEO ]
Collections : დისერტაციები
Search:

Search Page »

 


Browse
» Home
» Collections
» Subjects

 

 

 

 

 

 

 

 

UID: dlib-0002-000148 

თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე

Authors:ორმოცაძე, მედეა
Subjects:ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო კვების პროდუქტების წარმოების ტექნოლოგია;
DDC Subject:Chemical engineering
Table Of Contents:შესავალი; 1.ლიტერატურული მიმოხილვა; 1.1. მეღვინეობაში გამოყენებული საფუვრებისა და მათი ავტოლიზატების დახასიათება; 1.2.სხვადასხვა ფაქტორების გავლენა საფუვრების დუღილის აქტივობაზე და ღვინომასალის ხარისხზე; 1.3. დაბალი ტემპერატურული რეჟიმების გავლენა სუფრის თეთრი ღვინომასალების ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე; 1.4. ლაზერული გამოსხივების გამოყენება კვების მრეწველობაში; 1.5. საფუარის ავტოლიზის როლი სუფრის ღვინომასალის ფორმირებაში; 1.6. სუფრის ღვინომასალის წარმოების პრინციპულიტექნოლოგიური სქემები; 2.ექსპერიმენტული ნაწილი; 2.1. კვლევის ობიექტები და მეთოდები; 2.2. ლაზერული დანადგარით ექსპერიმენტალური კვლევების ჩატარების მეთოდები; 2.3. ლაზერული ზემოქმედების გამოკვლევა ღვინის საფუვრების მორფოლოგიურ, ფიზიოლოგიურ და ბიოქიმიურ მაჩვენებლებზე; 2.4. საფუარის სუსპენზიაზე ლაზერული რეჟიმების ზემოქმედების ოპტიმალური რეჟიმების დამუშავება სუფრის ღვინომასალების მიღების ოპტიმიზაციის მიზნით; 2.5. ძირითადი ექსპერიმენტული შედეგების მათემატიკური დამუშავება; 2.6. ღვინომასალების წარმოების აპარატულ-ტექნოლოგიური სქემა საფუვრის ლაზერული აქტივაციის გამოყენებით; დ ა ს კ ვ ნ ე ბ ი; გამოყენებული ლიტერატურა.
Date of Issue:2006
Source:თეთრი სუფრის ღვინოების ტექნოლოგიების სრულყოფა საფუვრების ლაზერული აქტივაციის საფუძველზე / მ. ორმოცაძე: დის...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მეცნ. ხელმძღვ. ლ. მუჯირი ; მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი -თბ., 2006 - 86გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ.74-86. UDC: 663.2
Language:Georgian; Russian
Extent Format:86 გვ.
Created:2007-10-30
Modified:2007-12-10

 

IDObjectSizeFormat 
1127დისერტაცია (ქართ)  [86 გვ.]1,032KbAdobe PDF
1128ავტორეფერატი (ქართ)  [29გვ.]640KbAdobe PDF
1129ავტორეფერატი (რუს)  [20 გვ.]686KbAdobe PDF

 

CopyRight © 2006
Created by David A. Mchedlishvili