The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
Digital Library  
dLibrary - Digital Library  [ ENG | GEO ]
Collections : დისერტაციები
Search:

Search Page »

 


Browse
» Home
» Collections
» Subjects

 

 

 

 

 

 

 

 

UID: dlib-0002-000489 

რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება

Authors:კოტორაშვილი, ლია
Subjects:სასმელების ნატურალური არომატიზატორები;
DDC Subject:Chemical engineering
Table Of Contents:შ ე ს ა ვ ა ლ ი ; თავი I. ლიტერატურის მიმოხილვა 1.1. საერთო ცნობები ეთერზეთოვანი მცენარეებისა და ეთეროვანი ზეთების შესახებ ; 1.2. ზოგადი ცნობები ევგენოლური რეჰანის შესახებ ; 1.2.1 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის მიღება და დახასიათება ; 1.2.2 ევგენოლური რეჰანის ზეთის გადამუშავების მეთოდები ; 1.2.3 რეჰანის ზეთის ნახშირწყალბადების გადამუშავების მეთოდები; 1.2.4 სესკვიტერპენული ნახშირწყალბადების აცილირება ; 1.3 ზოგადი ცნობები ლიმონისებური რეჰანის შესახებ ; თავი II. ექსპერიმენტული ნაწილი 2.1. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობის გამოკვლევა ; 2.1.1. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ბაქტერიციდული მოქმედების გამოკვლევა ; 2.1.2. ევგენოლური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის შენახვა ; 2.2 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გასუფთავების ტექნოლოგიის დამუშავბა ; 2.2.1 რეჰანის ეთერზეთის ხარისხის გაუმჯობესების ქიმიური მეთოდი ; 2.3 ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გადამუშავების ნარჩენების გამოკვლევა ; 2.4. ევგენოლური რეჰანის ეთერზეთის გადამუშავების უნარჩენო ტექნოლოგიის დამუშავება ; 2.5. ევგენოლური რეჰანის ნედლეულის ნარჩენების შედგენილობისა და თვისებების გამოკვლევა ; 2.6. ლიმონისებური რეჰანის ეთეროვანი ზეთის ქიმიური შედგენილობის გამოკვლევა ; 2.7 ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულის შენახვის პირობების გავლენა ზეთშემცველობაზე ; 2.8 ლიმონისებური რეჰანის ნედლეულიდან სპირტიანი ნაყენების მიღების ტექნოლოგია ; თავი III. ძირითადი ექსპერიმენტული შედეგების მათემატიკური დამუშავება ; დ ა ს კ ვ ნ ე ბ ი ; გამოყენებული ლიტერატურა ; დანართი .
Date of Issue:2006
Source:რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება / ლ. კოტორაშვილი; დის... დოქტ. აკად. ხარ. / ხელმძღვ.:ნუგზარ ბაღათურია; ნანა ბეგიაშვილი; საქ. აგრარული უნ-ტი; თბ., 2006 - 164 გვ. - - ბიბლიოგრ.: გვ. 160-164. UDC : 663.5+663.8+665.52/54
Language:Georgian
Extent Format:164 გვ.
Created:2012-04-27
Modified:2013-12-12

 

IDObjectSizeFormat 
3137დისერტაცია (ქართ)  [164 გვ.]8,540KbAdobe PDF

 

CopyRight © 2006
Created by David A. Mchedlishvili