The National Library of Georgia Home - About Library - E-Resources 
NPLG Online Catalogs  | Help | Feedback |
 
English   Georgian 
Search Thematic Catalogue Search history  Change Database 
Thematic Catalogue   New Search Browse
Database:DIS - National Dissertations and Abstracts Display Format 
Records:66,523

By Universal Decimal Classification (UDC)

Basic Subjects
Applied sciences.Medicine.Technology.  --  6*
Chemical technology. Chemical and related industries.  --  66*
Production and preservation of solid foodstuffs.  --  664*
Sugar. Molasses. Glucose etc.  --  664.1*
Records Found 22 records.
  1. აბზიანიძე, ქეთევან

    ორგანული ქაფწარმომქმნელი მცენარეულ საფუძველზე : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.17.05. - თბ., 1999. - 32გვ.. - ზესათ.: საქ. ტექნ. უნ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - [20თ.], 15ც.[MFN: 8]

    UDC: 664.143

    Kა 228.988/3 - General Stock
    FA 3.749 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ორგანული ქაფწარმომქმნელი მცენარეულ საფუძველზე

     

  1. გორდელაძე, თემურ

    ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.02.13. - ქუთაისი, 1998. - 29გვ.. - ზესათ.: ქუთაისის ტექნ. უნ-ტი. - [20თ.][MFN: 1003]

    UDC: 664.14

    FA 3.318 - Depositary Georgian Publications
    Kა 228.589/3 - General Stock

     

    * Double: ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა

     

  1. კაკაშვილი, თამარ

    ყურძნის წიპწის ბიოფლავონოიდების გამოყენება საკონდიტრო მრეწველობაში : დის... ტექნოლ. დოქტ. / თამარ კაკაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: წერეთელი ბ., ჭუჭულაშვილი თ. ; საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - თბ., 2010. - 165 გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 114-135[MFN: 3013]

    UDC: 664.143/149 + 663.05 + 577.127.4 + 664.8

    Full Text

    Subjects:
    - საკონდიტრო მრეწველობა; კვებითი დანამატები; ბიოფლავონოიდები;

    D 15.895 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ყურძნის წიპწის ბიოფლავონოიდების გამოყენება საკონდიტრო მრეწველობაში

     

  1. ბერულავა, ირმა.

    დასავლეთ საქართველოს თხილის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი კვების პროდუქტების წარმოებაში გამოყენების მიზნით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2004. - 56გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8963]

    UDC: 634.5 + 664.144

    KA 2.097 - General Stock
    FA 2.225 - Depositary Georgian Publications
    PS 321/2004 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: დასავლეთ საქართველოს თხილის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი კვების პროდუქტების წარმოებაში გამოყენების მიზნით

     

  1. Гахокидзе, Р.А. (Рамаз Акакиевич)

    Кислотное внутримолекулярное окисление-восстановление оксикарбонильных соединений и ортосахариновая перегруппировка моноз : Автореф... канд. хим. наук / ТГУ. - Тб. : Изд-во Тбил. ун-та, 1970. - 16с. : ил.. - Список работ авт.: с. 16 (7 назв.)[MFN: 11317]

    UDC: 664.169

    Тбилисский государственный университет (ТГУ)

    P 1595/1970 - Depositary Georgian Publications
    P 2921/1970 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Кислотное внутримолекулярное окисление-восстановление оксикарбонильных соединений и ортосахариновая перегруппировка моноз

     

  1. იობიძე, ანა.

    თხილის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგია : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტრ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2005. - 51გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11913]

    UDC: 664.143 + 664.85

    KA 2.562 - General Stock
    FA 4.287 - Depositary Georgian Publications
    PS 277/2005 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: თხილის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგია

     

  1. აბაშიძე, მაკა

    ცელულოზების მოქმედებით დაბალმოლეკულური შაქრების მიღება და მათი გამოყენება პურის ცხობის პროცესში : ავტორეფ...ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.23 / ბიოქიმ. და ბიოტექნოლ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 38გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13191]

    UDC: 664.6 + 664.16 + 664.15

    KA 3.655 - General Stock
    FA 5.160 - Depositary Georgian Publications
    PS 610/2006 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ცელულოზების მოქმედებით დაბალმოლეკულური შაქრების მიღება და მათი გამოყენება პურის ცხობის პროცესში

     

  1. Арсанукаев, Х.У.

    Перспективы развития свекловодства и обеспечения сырьем сахарной промышленности в Чечено-Ингушской АССР : Автореф... канд.экон.наук / АН Груз. ССР, Ин-т экон. и права. - Тб., 1966. - 27с.[MFN: 14691]

    UDC: 664.121

    TA 1.056 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Перспективы развития свекловодства и обеспечения сырьем сахарной промышленности в Чечено-Ингушской АССР

     

  1. Пхакадзе, Манана

    Производство фруктовых конфетных масс из местного нетрадиционного растительного сырья : Автореф... канд. тех. наук 05.18.01 / Моск. технол. ин-т пищ. пром.. - М., 1986. - 24 c.[MFN: 19266]

    UDC: 664.144

    TA 2.254 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: Производство фруктовых конфетных масс из местного нетрадиционного растительного сырья

     

  1. გორდელაძე, თემურ

    ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.02.13 / სამეც. ხელმძღ.: ავ. თვალჭრელიძე ; ქტუ. - ქუთაისი, 1998. - 125გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 122-125[MFN: 22655]

    UDC: 664.144

    Subjects:
    - მანქანები და აგრეგატები კვების მრეწველობაში;

    D 1.505 - Depositary Georgian Publications

     

    * Double: ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა

     

 


Pages:  | 1 | 2 | 3 |  Next »