Database: | AMAT - Journals chronicle (1832-1925, 1939-2006) |
Display Format
|
Records: | 439,268 |
By Universal Decimal Classification (UDC)
|
Records |
|
Found 202 records. Other records you can see in sub-subjects. |
-
სხვა და სხვა მწნილები // სახალხო კალენდარი. - 1909. - გვ.133-160. - სამზარეულო განყოფილება.[MFN: 434123]
UDC: 641.5(479.22)
Content: პამიდორის მწნილი ფარშისათვის; ყვავილა კომბოსტო (цветная капуста) დამარილებული; ყვავილა კომბოსტო (цветная капуста) მწნილად; კომბოსტოს მწნილი; კიტრები დამარილებული; ძალიან წვრილი კიტრის მწნილი; ახალი კიტრის შენახვა შემოდგომისთვის; კორპიშონი; ძალიან გამძლე დამარილებული კიტრი; ნეჟინის კიტრები; წვრილი კიტრები ძმარში ჩალაგებული; პიკული; პიკული კიდევ სხვანაირად; ლობიოს მწნილი; კიტრის მწნილი საახლოდ; ღიჭის მწნილი; რძიანი სოკოს მწნილი; კიტრის მწნილი (ზამთარში შესანახი); ყურძნის მწნილი; ბადრიჯნის მწნილი; ნელდი ლობიოს მწნილი; კომბოსტოს მწნილი; წიწაკის მწნილი; ტარხუნის მწნილი; ნედლი სიმინდის მწნილი; ნიახურის მწნილი; ჯონჯოლის შენახვა; პამიდორის მშრალი ბულიონი
Subjects: კულინარია.
Keywords: ქართული სამზარეულო.
-
სამზარეულო : საჭმელების მომზადება // სახალხო კალენდარი. - თბილისი, 1911. - გვ.226-243[MFN: 434328]
UDC: 641.5(479.22)
Content: ბოზბაში ცხვრისა ანუ ბატკნისა; ქათამი, ინდოური, ბატი თავის წვენით; ქათმის ანუ ინდოურის ხარჩო; ქათამი გურულად წვნიანი; ხარშო; წმიდა ბულიონი; ბულიონი ავადმყოფებისათვის; იტალიური სუფი მაკარონით; მწვანე შჩი ჭინჭრისა; მჟაუნის შჩი; მალოროსიული ბორშჩი; ქათმის სუფი; სუფი პიურე მწვანე ლობიოსი
Subjects: კულინარია.
Keywords: ქართული სამზარეულო.
Pages: «« First « Prev | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
|