The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:439,268

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
მეოჯახეობა. კომუნალური მეურნეობა. საყოფაცხოვრებო მომსახურება.  --  64*
კვების პროდუქტები. საკვების მომზადება. კვება. კერძები. სუფრის გაწყობა.  --  641/642*
ჩანაწერები მოიძებნა 147 ჩანაწერი.
  1. დოლიძე, ბ.

    როგორ ვაღწევთ საკვების მომჭირნედ და მაღალეფექტურად გამოყენებას // საქართველოს კოლმეურნე. - თბილისი, 1955. - N12. - გვ.33[MFN: 2617]

    UDC:  641/642

    ანოტაცია:  თბილ. გარეუბნის რ-ნის სოფ. დიღმის ლენინის სახ. კოლმეურნეობის თავმჯდომარის წერილი

    თემატიკა:  სოფლის მეურნეობა.

     

  1. ჩიხლაძე, კ.

    მეტი ხილ-ბოსტნეული მშრომელთა სუფრას // საქართველოს კოოპერატორი. - 1967. - N23. - გვ.11[MFN: 39276]

    UDC:  641/642;

    მატიანის რუბრიკა:  ვაჭრობა; დამზადება; საზოგადოებრივი კვება; დამზადებანი.

     

  1. სულაქველიძე, თ.

    ქართული და კახური სუფრა : [არტალა.-ქათმის ჩიხირთმა.-მაწვნის შეჭამადი.-შილაფლავი.-თევზის ბასთურმა.-ბოზბაში] // საბჭოთა ქალი. - თბილისი, 1959. - N1. - გვ.24[MFN: 42350]

    UDC:  641/642(479.22)

    მატიანის რუბრიკა:  ვაჭრობა; დამზადება; საზოგადოებრივი კვება; კულინარია.

     

  1. ხაინდრავა, ტ.

    ყოველთვის ახალი და გემრიელი // საქართველოს სსრ ვაჭრობის სამინისტროს ბიულეტენი. - თბილისი, 1961. - N11-12. - გვ.51-54[MFN: 45521]

    UDC:  641/642

    ანოტაცია:  თბილისის მარჯვენა ნაპირის კვებვაჭრობის N2 საშაქარლამო მაღაზიის შესახებ

    მატიანის რუბრიკა:  ვაჭრობა; დამზადება; საზოგადოებრივი კვება; კულინარია.

     

  1. ხეცურიანი, გ.

    უფრო მეტი მონდომებით : [თბილისის რესტორან "საქართველოს" შეფ-მზარეულის წერილი] // საქართველოს სსრ ვაჭრობის სამინისტროს ბიულეტენი. - თბილისი, 1961. - N11-12. - გვ.59-60[MFN: 45526]

    UDC:  641/642(479.22)

    მატიანის რუბრიკა:  ვაჭრობა; დამზადება; საზოგადოებრივი კვება; კულინარია.

     

  1. Донадзе, А.

    В цехе полуфабрикатов : [При Гагрском отделении Абхазкурортторга] // Бюллетень (Министерство торговли Грузинской ССР). - 1961. - N11-12. - стр.28-29[MFN: 47585]

    UDC:  641/642(479.22)

    მატიანის რუბრიკა:  Торговля; Заготовки; Общественное питание; Кулинария.

     

  1. Кардая, Е.

    Вкусно готовить : [Письмо повара ресторана "Гудаута"] // Бюллетень (Министерство торговли Грузинской ССР). - 1961. - N11-12. - стр.30[MFN: 47590]

    UDC:  641/642(479.224)

    მატიანის რუბრიკა:  Торговля; Заготовки; Общественное питание; Кулинария.

     

  1. სულაქველიძე, თ.

    ცომეული : [ფენა-ფენა] ცომის მომზადება // საქართველოს ქალი. - თბილისი, 1962. - N1. - გვ.24[MFN: 47765]

    UDC:  641/642

    მატიანის რუბრიკა:  ვაჭრობა; დამზადება; საზოგადოებრივი კვება; კულინარია.

     

  1. მუსხელიშვილი, ა.

    საჭმლის მომზადების ელექტროფიკაციის საკითხი საქართველოში // მეცნიერება და ტექნიკა. - 1962. - N12. - გვ. 19-22[MFN: 47771]

    UDC:  641/642

    მატიანის რუბრიკა:  კომუნალური საქმე; მოსახლეობის საყოფაცხოვრებო მომსახურება.

     

  1. სულაქველიძე, თ.

    იმერული სუფრა : [ისპანახის მხალი. - რძეში გადაზელილი ყველი. - შემწვარი წიწილი ნიგვზით და ნივრით. - ნიგვზის წვენში ჩახარშული შემწვარი ვარია. - ძროხის ხორცის ხარჩო. - შინაური ფრინველის საცივი] // საბჭოთა ქალი. - თბილისი, 1959. - N2. - გვ.24[MFN: 48991]

    UDC:  641/642(479.22.2)

    მატიანის რუბრიკა:  ვაჭრობა; დამზადება; საზოგადოებრივი კვება; კულინარია.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»