მონაცემთა ბაზა: AMAT - ჟურნალების მატიანე (1832-1925, 1939-2006)
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 439,268
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 147 ჩანაწერი.
დოლიძე, ბ.
როგორ ვაღწევთ საკვების მომჭირნედ და მაღალეფექტურად გამოყენებას // საქართველოს კოლმეურნე . - თბილისი, 1955. - N12. - გვ.33[MFN: 2617 ]
UDC: 641/642
ანოტაცია: თბილ. გარეუბნის რ-ნის სოფ. დიღმის ლენინის სახ. კოლმეურნეობის თავმჯდომარის წერილი
თემატიკა: სოფლის მეურნეობა .
ჩიხლაძე, კ.
მეტი ხილ-ბოსტნეული მშრომელთა სუფრას // საქართველოს კოოპერატორი . - 1967. - N23. - გვ.11[MFN: 39276 ]
UDC: 641/642;
მატიანის რუბრიკა: ვაჭრობა ; დამზადება ; საზოგადოებრივი კვება ; დამზადებანი .
სულაქველიძე, თ.
ქართული და კახური სუფრა : [არტალა.-ქათმის ჩიხირთმა.-მაწვნის შეჭამადი.-შილაფლავი.-თევზის ბასთურმა.-ბოზბაში] // საბჭოთა ქალი . - თბილისი, 1959. - N1. - გვ.24[MFN: 42350 ]
UDC: 641/642(479.22)
მატიანის რუბრიკა: ვაჭრობა ; დამზადება ; საზოგადოებრივი კვება ; კულინარია .
ხაინდრავა, ტ.
ყოველთვის ახალი და გემრიელი // საქართველოს სსრ ვაჭრობის სამინისტროს ბიულეტენი . - თბილისი, 1961. - N11-12. - გვ.51-54[MFN: 45521 ]
UDC: 641/642
ანოტაცია: თბილისის მარჯვენა ნაპირის კვებვაჭრობის N2 საშაქარლამო მაღაზიის შესახებ
მატიანის რუბრიკა: ვაჭრობა ; დამზადება ; საზოგადოებრივი კვება ; კულინარია .
ხეცურიანი, გ.
უფრო მეტი მონდომებით : [თბილისის რესტორან "საქართველოს" შეფ-მზარეულის წერილი] // საქართველოს სსრ ვაჭრობის სამინისტროს ბიულეტენი . - თბილისი, 1961. - N11-12. - გვ.59-60[MFN: 45526 ]
UDC: 641/642(479.22)
მატიანის რუბრიკა: ვაჭრობა ; დამზადება ; საზოგადოებრივი კვება ; კულინარია .
Донадзе, А.
В цехе полуфабрикатов : [При Гагрском отделении Абхазкурортторга] // Бюллетень (Министерство торговли Грузинской ССР) . - 1961. - N11-12. - стр.28-29[MFN: 47585 ]
UDC: 641/642(479.22)
მატიანის რუბრიკა: Торговля ; Заготовки ; Общественное питание ; Кулинария .
Кардая, Е.
Вкусно готовить : [Письмо повара ресторана "Гудаута"] // Бюллетень (Министерство торговли Грузинской ССР) . - 1961. - N11-12. - стр.30[MFN: 47590 ]
UDC: 641/642(479.224)
მატიანის რუბრიკა: Торговля ; Заготовки ; Общественное питание ; Кулинария .
სულაქველიძე, თ.
ცომეული : [ფენა-ფენა] ცომის მომზადება // საქართველოს ქალი . - თბილისი, 1962. - N1. - გვ.24[MFN: 47765 ]
UDC: 641/642
მატიანის რუბრიკა: ვაჭრობა ; დამზადება ; საზოგადოებრივი კვება ; კულინარია .
მუსხელიშვილი, ა.
საჭმლის მომზადების ელექტროფიკაციის საკითხი საქართველოში // მეცნიერება და ტექნიკა . - 1962. - N12. - გვ. 19-22[MFN: 47771 ]
UDC: 641/642
მატიანის რუბრიკა: კომუნალური საქმე ; მოსახლეობის საყოფაცხოვრებო მომსახურება .
სულაქველიძე, თ.
იმერული სუფრა : [ისპანახის მხალი. - რძეში გადაზელილი ყველი. - შემწვარი წიწილი ნიგვზით და ნივრით. - ნიგვზის წვენში ჩახარშული შემწვარი ვარია. - ძროხის ხორცის ხარჩო. - შინაური ფრინველის საცივი] // საბჭოთა ქალი . - თბილისი, 1959. - N2. - გვ.24[MFN: 48991 ]
UDC: 641/642(479.22.2)
მატიანის რუბრიკა: ვაჭრობა ; დამზადება ; საზოგადოებრივი კვება ; კულინარია .
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | შემდეგი » ბოლო »»