The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:CART - საქართველოს ეროვნული ბიბლიოგრაფია გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:217,248

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
შაქრის წარმოება. შაქრიანი საკონდიტრო ნაწარმი. სახამებლის შაქარი, გლუკოზა და ა.შ.  --  664.1*
სახამებელ-ბადაგის წარმოება. სახამებელშემცველი პროდუქტები  --  664.2*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
მინერალური საკვები პროდუქტები. სუფრის მარილი.  --  664.4*
სანელებლები. საკაზმი.  --  664.5*
მარცვეულის გადამუშავების ტექნოლოგია. ფქვილეულის და ბურღულეულის წარმოება, პურის ცხობა.  --  664.6/.7*
საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია  --  664.8/.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 503 ჩანაწერი.  დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
  1. მუჯირიშვილი, ვ. (ვახტანგ)

    პროდუქციის მასალტევადობის შემცირების რეზერვები საქართველოს სსრ კვების მრეწველობაში / [რედ.: გ. ხასია] ; საქ. სსრ მეცნ. აკად., ეკონომიკისა და სამართლის ინ-ტი. - თბ. : მეცნიერება, 1988. - 87 გვ. ; 21 სმ.см.. - 80 კ., 1000 ც.[MFN: 896]

    UDC: 664(479.22) + 664.84

    თემატიკა:
    - საქართველოს კვების მრეწველობა;

    K 204.185/3 - წიგნთსაცავი
    K 204.186/3 - წიგნთსაცავი
    K 290.206/3 - წიგნთსაცავი
    F 63.151/3 - საარქივო ფონდი
    P 607/1988 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: პროდუქციის მასალტევადობის შემცირების რეზერვები საქართველოს სსრ კვების მრეწველობაში

     

  1. ხილბოსტნეული კულტურებისა და ყურძნის მოყვანისა და გადამუშავების ტექნოლოგიის თავისებურებანი საქართველოს მთისწინა და სამთო პირობებში : სამეცნ. შრომები / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწველო კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი. - თბ., 1987. - 99 გვ. ; 22 სმ.см.. - ზოგიერთი შრომა რუს.. - შრომების შემდეგ ბიბლიოგრ.. - 1 მ. 12 კ., 300 ც.[MFN: 1542]

    UDC: 634(479.22) + 635(479.22) + 634.8(479.22) + 664.84/85(479.22)

    თემატიკა:
    - ხილ-ბოსტნეული კულტურების მოყვანა საქართველოში; ხილ-ბოსტნეული კულტურების გადამუშავება საქართველოში; ყურძნის მოყვანა საქართველოში; ყურძნის გადამუშავება საქართველოში;

    F 62.505/3 - საარქივო ფონდი
    K 203.859/3 - წიგნთსაცავი
    K 203.860/3 - წიგნთსაცავი
    P 1945/1987 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხილბოსტნეული კულტურებისა და ყურძნის მოყვანისა და გადამუშავების ტექნოლოგიის თავისებურებანი საქართველოს მთისწინა და სამთო პირობებში

     

  1. საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა : პროგრამა და მეთოდ. მითითებები / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ს. მესარქიშვილი]. - თბ., 1989. - 24 გვ. ; 20 სმ.см.. - უფ., 150 ც.[MFN: 2555]

    UDC: 664.8/9.05(073) + 664.8/9.05(072)

    თემატიკა:
    - საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობები;

    K 207.060/3 - წიგნთსაცავი
    F 64.168/3 - საარქივო ფონდი
    PS 81/1989 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა

     

  1. საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა : საკურსო და სადიპლ. გეგმარების შესრულების მეთოდიკა გამოთვლ. ტექნიკის გამოყენებით (თბური პროცესების გაანგარიშება) მებაღეობა-მევენახეობისა და ტექნოლოგიური ფაკ-ტის 27.07 სპეც. სტუდ. / სსრკ სახ. აგროსამრეწვ. კომ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ს. მესარქიშვილი, თ. ხატიაშვილი, ა. ჟორჟოლიანი]. - თბ., 1989. - 13 გვ. ; 19 სმ.см.. - უფ., 200 ც.[MFN: 2556]

    UDC: 664.8/9.05(072)

    მესარქიშვილი, ს. (შემდგ.);  ჟორჟოლიანი, ა. (შემდგ.);  ხატიაშვილი, თ. (შემდგ.);  ჩაჩანიძე, მ. (შემდგ.); 

    თემატიკა:
    - საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობები;

    K 207.048/3 - წიგნთსაცავი
    K 208.830/3 - წიგნთსაცავი
    F 64.419/3 - საარქივო ფონდი
    PS 233/1989 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საკონსერვო ქარხნების ტექნოლოგიური მოწყობილობა

     

  1. ღვინისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები : მეთოდ. მითითება ლაბორატ. სამუშაოებისათვის მებაღ., მევენახ. და ტექნ. ფაკ-ტის სტუდ. / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომიტ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი, ენათმეცნ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ს. მესარქიშვილი და სხვ.]. - თბ., 1989. - 13გვ. : ილ. ; 20სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 13 (7სხწ). - უფ., 200ც.[MFN: 2823]

    UDC: 663.2(076.5)(072) + 664.8/9(076.5)(072)

    მესარქიშვილი, ს. (შემდ.);  ხატიაშვილი, თ. (შემდ.);  ჟორჟოლიანი, ა. (შემდ.); 

    თემატიკა:
    - ღვინის წარმოების ავტომატიზაცია; საკონსერვო წარმოების ავტომატიზაცია;

    K 207.047/3 - წიგნთსაცავი
    F 64.421/3 - საარქივო ფონდი
    PS 239/1989 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ღვინისა და საკონსერვო წარმოების ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაციის საფუძვლები

     

  1. ჩავლეიშვილი, ამირან

    სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. სას.-სამ. ინ-ტის სტუდენტებისათვის]. - თბ. : განათლება, 1988. - 510გვ. ; 22სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 506-509 (68 სხწ). - 1მ.20კ., 1400ც.[MFN: 2891]

    UDC: 664.8/9(075.8) + 641.4:63 + 631.563

    თემატიკა:
    - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების შენახვა; სოფლის მეურნეობის პროდუქტების გადამუშავება;

    F 64.553/3 - საარქივო ფონდი
    K 206.847/3 - წიგნთსაცავი
    K 206.848/3 - წიგნთსაცავი
    K 206.849/3 - წიგნთსაცავი
    P 1856/1988 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია

     

  1. ჩხაიძე, რევაზ

    მეორეული ნედლეული და მისი გამოყენება კვების მრეწველობაში. - თბ. : საბჭ. საქართველო, 1989. - 167გვ. ; 20სმ.см.. - 1მ.80კ., 4000ც.[MFN: 2920]

    UDC: 664.002.3

    კობახიძე, შოთა (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - მეორეული ნედლეული კვების მრეწველობაში;

    K 207.923/3 - წიგნთსაცავი
    K 207.924/3 - წიგნთსაცავი
    K 207.925/3 - წიგნთსაცავი
    F 64.653/3 - საარქივო ფონდი
    P 573/1989 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მეორეული ნედლეული და მისი გამოყენება კვების მრეწველობაში

     

  1. ბუტეიკისი, ნ.

    ფქვილეულის საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია : [სახელმძღვ. საშ. პროფ.-ტექნ. სასწ.]. - მე-2 გადამუშ. და შევს. რუს. გამოც.. - თბ. : განათლება, 1990. - 276გვ. : ილ. ; 30სმ.см.. - 55კ., 2000ც.[MFN: 3266]

    UDC: 664.68(075.32)

    ჟუკოვა, ა. (ავტ.); 

    თემატიკა:
    - ფქვილეულის საკონდიტრო ნაწარმის ტექნოლოგია - სახელმძღვანელოები ტექნიკუმებისათვის;

    K 297.736/3 - წიგნთსაცავი
    F 66.497/3 - საარქივო ფონდი
    P 967/1990 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ფქვილეულის საკონდიტრო ნაწარმის მომზადების ტექნოლოგია

     

  1. სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია სტანდარტიზაციის საფუძვლებით : პროგრამა...31.01, 31.02, 31.04. 31.05, 07.06 lf 06.08 სპეც. სტუდ. / საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: ა. ჩავლეიშვილი]. - თბ. : საქართველო, 1990. - 16გვ. ; 19სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 15-16 (სხწ.). - უფ., 1500ც.[MFN: 4014]

    UDC: 664.8/9(073) + 641.4:63(073) + 631.563(073)

    ჩავლეიშვილი, ა. (შემდგ.); 

    თემატიკა:
    - სოფლის მეურნეობის პროდუქტების შენახვა; სოფლის მეურნეობის პროდუქტების გადამუშავება;

    K 210.050/3 - წიგნთსაცავი
    K 211.710/3 - წიგნთსაცავი
    F 65.656/3 - საარქივო ფონდი
    PS 194/1990 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: სოფლის მეურნეობის პროდუქტთა შენახვისა და გადამუშავების ტექნოლოგია სტანდარტიზაციის საფუძვლებით

     

  1. ხილის, ბოსტნეულის, ხორცისა და თევზის დაკონსერვების ტექნოლოგია : მეთოდ. მითითება...27.07 ...სტუდ. / სსრკ სახელმწ. აგროსამრეწვ. კომიტ., საქ. სას.-სამ. ინ-ტი ; [შემდგ.: თ. მაღლაკელიძე]. - თბ., 1989. - 7 გვ. ; 19 სმ.см.. - უფ., 250 ც.[MFN: 4292]

    UDC: 664.8/9(072)

    თემატიკა:
    - დაკონსერვების ტექნოლოგია - მეთოდური მითითებები;

    K 210.438/3 - წიგნთსაცავი
    F 65.461/3 - საარქივო ფონდი
    PS 757/1989 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხილის, ბოსტნეულის, ხორცისა და თევზის დაკონსერვების ტექნოლოგია

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»