მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
![](themes/default/images/tabl.gif) |
ჩანაწერები |
![](themes/default/images/tabr.gif) |
მოიძებნა 42 ჩანაწერი. |
-
დარჩიაშვილი, ნინო
მუხის მერქნის თერმული დაჟანგვა და მიღებული ექსტრაქტის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლების გამოკვლევა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლის მეურნ. მეცნ. აკად. მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2002. - 48გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 4030] UDC: 663.1 + 663.241 + 633.872 + 668.474 + 677.46
KA 756 - წიგნთსაცავი FA 844 - საარქივო ფონდი PS 375/2002 - საარქივო ფონდი
* Double: მუხის მერქნის თერმული დაჟანგვა და მიღებული ექსტრაქტის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლების გამოკვლევა
-
მენაბდე, მარინე.
ანტაგონისტურ ურთიერთობათა შესწავლა ღვინის საფუარის ენდემურ პოპულაციებში : ავტორეფ...ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.15 / თსუ. - თბ., 2005. - 39გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 10196] UDC: 663.12/14 + 663.2(479.22)
KA 2.383 - წიგნთსაცავი FA 2.427 - საარქივო ფონდი PS 198/2005 - საარქივო ფონდი
* Double: ანტაგონისტურ ურთიერთობათა შესწავლა ღვინის საფუარის ენდემურ პოპულაციებში
-
კვინიკაძე, ლელა.
რეზვერატროლის გეომეტრიული იზომერების დაყოფის მექანიზმების კვლევა და მათი რაოდენობრივი განსაზღვრა ღვინის ექსტრაქტებში მიცელური კაპილარული ელექტროკინეტიკური ქრომატოგრაფიის მეთოდით : ავტორეფ... ქიმ. მეცნ. კანდ. 02.00.04 / თსუ. - თბ., 2006. - 42გვ.. - ტექსტი ქართ. და ინგლ. ენ.[MFN: 12100] UDC: 547.56 + 663.2 + 663.1
KA 2.744 - წიგნთსაცავი FA 4.472 - საარქივო ფონდი
* Double: რეზვერატროლის გეომეტრიული იზომერების დაყოფის მექანიზმების კვლევა და მათი რაოდენობრივი განსაზღვრა ღვინის ექსტრაქტებში მიცელური კაპილარული ელექტროკინეტიკური ქრომატოგრაფიის მეთოდით
-
მიქიაშვილი, მარიკა.
ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 44გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12941] UDC: 663.2 + 663.12/14
KA 3.508 - წიგნთსაცავი FA 5.049 - საარქივო ფონდი PS 603/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა
-
ჯაფარიძე, მურმან.
ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 37გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12985] UDC: 663.1 + 663.22 + 663.236
KA 3.588 - წიგნთსაცავი FA 5.093 - საარქივო ფონდი
* Double: ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში
-
ქურიძე, მურმან.
მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 89გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13112] UDC: 663.2(479.22) + 663.26 + 663.1 + 663.12.14
KA 3.670 - წიგნთსაცავი FA 5.175 - საარქივო ფონდი PS 651/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება
-
Гудушаури, Н.
Выделение цитохрома с из пекарских дрожжей, его исследование и перспективы применения в медицине : Дис... канд. фармац. наук / Науч. рук.: Асатиани В., Чумбуридзе Б. ; Тбил. гос. мед. ин-т, Ин-т фармакохим.. - Тб., 1973. - 142с. : рис., табл.. - Библиогр.: с. 111-137[MFN: 13216] UDC: 577.152.1 + 663.14 + 615.35 თემატიკა: - ციტოქრომის გამოყოფა საფუარიდან;
D 11.311 - საარქივო ფონდი
* Double: Выделение цитохрома с из пекарских дрожжей, его исследование и перспективы применения в медицине
-
ებელაშვილი, ნანა
ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 100გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13620] UDC: 663.2 + 663.1
KA 3.725 - წიგნთსაცავი FA 5.230 - საარქივო ფონდი
* Double: ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით
-
ჯაფარიძე, ალექსანდრე
ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა : ავტორეფ...ქიმ. მეცნ. კანდ. 02.00.22 / ფიზ. და ორგ. ქიმ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 35გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13622] UDC: 663.2 + 663.1
KA 3.727 - წიგნთსაცავი FA 5.232 - საარქივო ფონდი
* Double: ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა
-
იაშვილი, იოსები
ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 36გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13626] UDC: 663.2 + 663.1 + 663.241
FA 5.236 - საარქივო ფონდი PS 695/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | შემდეგი » |
|