The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
მიკრობიოლოგიური წარმოებები.  --  663.1*
ჩანაწერები მოიძებნა 42 ჩანაწერი.
  1. დარჩიაშვილი, ნინო

    მუხის მერქნის თერმული დაჟანგვა და მიღებული ექსტრაქტის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლების გამოკვლევა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლის მეურნ. მეცნ. აკად. მებაღ., მევენ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2002. - 48გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 4030]

    UDC: 663.1 + 663.241 + 633.872 + 668.474 + 677.46

    KA 756 - წიგნთსაცავი
    FA 844 - საარქივო ფონდი
    PS 375/2002 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მუხის მერქნის თერმული დაჟანგვა და მიღებული ექსტრაქტის ქიმიურ-ტექნოლოგიური მაჩვენებლების გამოკვლევა

     

  1. მენაბდე, მარინე.

    ანტაგონისტურ ურთიერთობათა შესწავლა ღვინის საფუარის ენდემურ პოპულაციებში : ავტორეფ...ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.15 / თსუ. - თბ., 2005. - 39გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 10196]

    UDC: 663.12/14 + 663.2(479.22)

    KA 2.383 - წიგნთსაცავი
    FA 2.427 - საარქივო ფონდი
    PS 198/2005 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ანტაგონისტურ ურთიერთობათა შესწავლა ღვინის საფუარის ენდემურ პოპულაციებში

     

  1. კვინიკაძე, ლელა.

    რეზვერატროლის გეომეტრიული იზომერების დაყოფის მექანიზმების კვლევა და მათი რაოდენობრივი განსაზღვრა ღვინის ექსტრაქტებში მიცელური კაპილარული ელექტროკინეტიკური ქრომატოგრაფიის მეთოდით : ავტორეფ... ქიმ. მეცნ. კანდ. 02.00.04 / თსუ. - თბ., 2006. - 42გვ.. - ტექსტი ქართ. და ინგლ. ენ.[MFN: 12100]

    UDC: 547.56 + 663.2 + 663.1

    KA 2.744 - წიგნთსაცავი
    FA 4.472 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: რეზვერატროლის გეომეტრიული იზომერების დაყოფის მექანიზმების კვლევა და მათი რაოდენობრივი განსაზღვრა ღვინის ექსტრაქტებში მიცელური კაპილარული ელექტროკინეტიკური ქრომატოგრაფიის მეთოდით

     

  1. მიქიაშვილი, მარიკა.

    ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 44გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12941]

    UDC: 663.2 + 663.12/14

    KA 3.508 - წიგნთსაცავი
    FA 5.049 - საარქივო ფონდი
    PS 603/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ღვინის არომატულ კომპონენტებზე სხვადასხვა საფუარის გავლენის დადგენა

     

  1. ჯაფარიძე, მურმან.

    ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 37გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 12985]

    UDC: 663.1 + 663.22 + 663.236

    KA 3.588 - წიგნთსაცავი
    FA 5.093 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ზოგიერთი აზოტშემცველი ნაერთის ტრანსფორმაცია მადერის ტიპის ღვინომასალაში

     

  1. ქურიძე, მურმან.

    მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 89გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13112]

    UDC: 663.2(479.22) + 663.26 + 663.1 + 663.12.14

    KA 3.670 - წიგნთსაცავი
    FA 5.175 - საარქივო ფონდი
    PS 651/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მეღვინეობის ნარჩენებიდან ბიოლოგიურად აქტიურ ნაერთთა გამოკვლევა, მიღება და მათი რაციონალური გამოყენება

     

  1. Гудушаури, Н.

    Выделение цитохрома с из пекарских дрожжей, его исследование и перспективы применения в медицине : Дис... канд. фармац. наук / Науч. рук.: Асатиани В., Чумбуридзе Б. ; Тбил. гос. мед. ин-т, Ин-т фармакохим.. - Тб., 1973. - 142с. : рис., табл.. - Библиогр.: с. 111-137[MFN: 13216]

    UDC: 577.152.1 + 663.14 + 615.35

    თემატიკა:
    - ციტოქრომის გამოყოფა საფუარიდან;

    D 11.311 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: Выделение цитохрома с из пекарских дрожжей, его исследование и перспективы применения в медицине

     

  1. ებელაშვილი, ნანა

    ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.18.18 / საქ. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 100გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13620]

    UDC: 663.2 + 663.1

    KA 3.725 - წიგნთსაცავი
    FA 5.230 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების გამოკვლევა ვარდისფერი და ცქრიალა ღვინოების დამზადების პროცესში მათი ტექნოლოგიების სრულყოფის მიზნით

     

  1. ჯაფარიძე, ალექსანდრე

    ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა : ავტორეფ...ქიმ. მეცნ. კანდ. 02.00.22 / ფიზ. და ორგ. ქიმ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 35გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13622]

    UDC: 663.2 + 663.1

    KA 3.727 - წიგნთსაცავი
    FA 5.232 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ღვინომასალების ქიმიურ-ეკოლოგიური კვლევა

     

  1. იაშვილი, იოსები

    ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 36გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13626]

    UDC: 663.2 + 663.1 + 663.241

    FA 5.236 - საარქივო ფონდი
    PS 695/2006 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ბალანსირებული ღვინომასალების ტექნოლოგიის სრულყოფა ენანტის ეთერის რეგულირებით

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |  შემდეგი »