The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
მეღვინეობა. ენოლოგია. ყურძნის ღვინოები.  --  663.2*
ჩანაწერები მოიძებნა 361 ჩანაწერი.
  1. გაბუნია, ლევან

    მევენახეობა-მეღვინეობა დასავლეთ საქართველოში : (იმერეთის ეთნოგრაფიული მასალების მიხედვით) : ავტორეფ...ისტ. მეცნ. კანდ. 07.00.05. - თბ., 1999. - 29გვ.. - ზესათ.: საქ. ისტ. და ეთნ. ინ-ტი. - რეზ. რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 100]

    UDC: 663.2(479.22)

    FA 3.501 - საარქივო ფონდი
    Kა 228.773/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: მევენახეობა-მეღვინეობა დასავლეთ საქართველოში

     

  1. გულიაშვილი, მარინე

    ტიროზოლის შესწავლა ზოგიერთ სუფრის ქართულ ღვინოებში და მისი გავლენის გამოკვლევა პროდუქციის ხარისხზე : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 06.04.05. - თბ., 1995. - 21ფ.. - ზესათ.: საქ. მევენ. კვლ. ინ-ტი[MFN: 1024]

    UDC: 663.2

    FA 1.529 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.383/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ტიროზოლის შესწავლა ზოგიერთ სუფრის ქართულ ღვინოებში და მისი გავლენის გამოკვლევა პროდუქციის ხარისხზე

     

  1. კირთაძე, ენგურ

    ძირითადი მეტაბოლური გზები მეორეულ სპირტულ დუღილში : სადის. მაც... ბიოლ. მეცნ. დოქტ. 03.00.18. - თბ., 1995. - 41გვ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი. - 50ც.[MFN: 1437]

    UDC: 577.1 + 663.223.1

    FA 870 - საარქივო ფონდი
    Kა 218.684/3 - წიგნთსაცავი
    Kა 218.712/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ძირითადი მეტაბოლური გზები მეორეულ სპირტულ დუღილში

     

  1. ლომსაძე, მაია

    ვაზის ახალი ჰიბრიდული ფორმების ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მათი გამოყენება შემაგრებული სადესერტო ღვინის წარმოებაში : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1996. - 36ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვ. ინ-ტი[MFN: 1567]

    UDC: 663.2

    Fა 2.578/3 - საარქივო ფონდი
    Kა 228.174/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ვაზის ახალი ჰიბრიდული ფორმების ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მათი გამოყენება შემაგრებული სადესერტო ღვინის წარმოებაში

     

  1. პატარაია, თენგიზ

    ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1997. - 26ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვ. კვლ. ინ-ტი. - [20თ.], 100ც.[MFN: 1903]

    UDC: 663.2/5 + 663.8

    FA 2.868 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.956/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება

     

  1. უგრეხელიძე, შალვა

    ცინებისა და კარბენდაზიმის ტრანსფორმაცია ალკოჰოლური დუღილისა და ღვინომასალის ტექნოლოგიური დამუშავების პროცესში : ავტორეფ... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.04. - თბ., 1997. - 30ფ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი[MFN: 2114]

    UDC: 577.1 + 573.6 + 663.2

    Fა 71.794/3 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.609/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ცინებისა და კარბენდაზიმის ტრანსფორმაცია ალკოჰოლური დუღილისა და ღვინომასალის ტექნოლოგიური დამუშავების პროცესში

     

  1. ფიფია, გურამ

    სასოფლო-სამეურნეო ნარჩენების (ყურძნის კლერტი, მანდარინის კანი) გადამუშავების ტექნოლოგიების სრულყოფა და მიღებული პროდუქტების რაციონალური გამოყენება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1998. - 31ფ.. - ზესათ.: საქ. აგრარ. უნ-ტი. - [20თ.][MFN: 2158]

    UDC: 663.2

    FA 3.282 - საარქივო ფონდი
    Kა 228.550/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: სასოფლო-სამეურნეო ნარჩენების (ყურძნის კლერტი, მანდარინის კანი) გადამუშავების ტექნოლოგიების სრულყოფა და მიღებული პროდუქტების რაციონალური გამოყენება

     

  1. შათირიშვილი, შალვა

    კახური ტიპის სუფრის თეთრ ღვინოებში თბოდამუშავებისას მიმდინარე ცვლილებების გამოკვლევა, ქრომატოგრაფიის თანამედროვე მეთოდების გამოყენებით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1997. - 30ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვნ. ინ-ტი. - 85ც.[MFN: 2309]

    UDC: 663.2

    Fა 2.551/3 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.682/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: კახური ტიპის სუფრის თეთრ ღვინოებში თბოდამუშავებისას მიმდინარე ცვლილებების გამოკვლევა, ქრომატოგრაფიის თანამედროვე მეთოდების გამოყენებით

     

  1. წერეთელი, ბენედიქტე

    ცილა-ტანინის ურთიერთქმედების პროდუქტები ღვინომასალებში, მათი სორბცია ცეოლითებით და ფუნგიციდების ნარჩენების პრობლემა : სად. მაც... ქიმ. მეცნ. დოქტ. 02.00.05. - თბ., 1995. - 51გვ.. - ზესათ.: საქ. მეც. აკად. ფიზ. და ორგ. ქიმ. ინ-ტი[MFN: 2528]

    UDC: 661.734.2 + 663.2:577.122

    FA 718 - საარქივო ფონდი
    Kა 218.630/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ცილა-ტანინის ურთიერთქმედების პროდუქტები ღვინომასალებში, მათი სორბცია ცეოლითებით და ფუნგიციდების ნარჩენების პრობლემა

     

  1. ჩხარტიშვილი, ნინო

    ტექნოლოგიური ოპერაციების გავლენა ღვინოში ეთილენ-ბის-დითიოკარბამატული ფუნგიციდური ნარჩენების შემცველობაზე : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1999. - 31გვ.. - ზესათ.: საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 2890]

    UDC: 663.2

    kა 229.286/3 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ტექნოლოგიური ოპერაციების გავლენა ღვინოში ეთილენ-ბის-დითიოკარბამატული ფუნგიციდური ნარჩენების შემცველობაზე

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»