The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
მიკრობიოლოგიური წარმოება. დუღილის წარმოება. სასმელების (ალკოჰოლური, უალკოჰოლო და ნახევრადალკოჰოლური) წარმოება. საგემოვნო პროდუქტების წარმოება.  --  663*
სასმელების ძირითადი კომპონენტების წარმოება. ხილეულის და ბოსტნეულის წვენები. სიროფები. ლიქიორები. უალკოჰოლო სასმელები.  --  663.8*
ჩანაწერები მოიძებნა 43 ჩანაწერი.
  1. აფხაზავა, დავით

    გრეიპფრუტის ნაყოფთა გადამუშავების ტექნოლოგია : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.12.06. - თბ., 1995. - 28გვ.. - ზესათ.: საქ. მეურნ. ინ-ტი[MFN: 639]

    UDC: 663.8

    FA 878 - საარქივო ფონდი
    Kა 218.704/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: გრეიპფრუტის ნაყოფთა გადამუშავების ტექნოლოგია

     

  1. პაპუნიძე, გურამ

    ციტრუსოვანთა ნედლეულის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიების დამუშავება და სამრეწველო დანერგვა : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.12.05. - თბ., 1995. - 46გვ.. - ზესათ.: საქ. ს/მ კვლ. ინ-ტი[MFN: 1898]

    UDC: 663.8 + 665.526

    FA 863 - საარქივო ფონდი
    Kა 218.719/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ციტრუსოვანთა ნედლეულის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიების დამუშავება და სამრეწველო დანერგვა

     

  1. პატარაია, თენგიზ

    ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1997. - 26ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვ. კვლ. ინ-ტი. - [20თ.], 100ც.[MFN: 1903]

    UDC: 663.2/5 + 663.8

    FA 2.868 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.956/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება

     

  1. კაციტაძე, ეკატერინე

    ხილის ნატურალური წვენების კონცენტრირება ელექტროკონტაქტური მეთოდით და მისი აპარატული გაფორმება : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1999. - 21გვ.. - ზესათ.: საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - რეზ. რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 2781]

    UDC: 663.8

    FA 4.010 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ხილის ნატურალური წვენების კონცენტრირება ელექტროკონტაქტური მეთოდით და მისი აპარატული გაფორმება

     

  1. ყურაშვილი, ნინო

    კაკლის (ლებანი) ტიხრის ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მისი გამოყენება ლიქიორის დასამზადებლად : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1999 (თსუ). - 34გვ.. - ზესათ.: საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - რეზ. რუს. ენ.. - [20თ.], 60ც.[MFN: 2874]

    UDC: 663 + 663.83 + 634.5

    Kა 229.267/3 - წიგნთსაცავი
    FA 4.103 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: კაკლის (ლებანი) ტიხრის ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მისი გამოყენება ლიქიორის დასამზადებლად

     

  1. ხოსიტაშვილი, მარიამ

    თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით : ავტორეფ...ტექნ.მეცნ.დოქტ.05.18.07. - თბ., 2000. - 51გვ.. - ზესათ.: საქ. აგრარ. უნ-ტი. - [30თ.][MFN: 2982]

    UDC: 663.5 + 663.8

    FA 4.201 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით

     

  1. პაპაშვილი, მარიამ

    ჩინური აქტინიდიის (კივის) ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებებით მდიდარი კვების პროდუქტების ტექნოლოგია : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10. - ქუთაისი, 2001 (ს/ს "ანასეულის სტამბა"). - 42გვ.. - ზესათ.: საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. ინ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - 100ც.[MFN: 3508]

    UDC: 663.8 + 663.85 + 634.7

    FA 325 - საარქივო ფონდი
    PS 289/2001 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ჩინური აქტინიდიის (კივის) ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებებით მდიდარი კვების პროდუქტების ტექნოლოგია

     

  1. კახნიაშვილი, ეკატერინე.

    წყავით გამდიდრებული შავი ბაიხის ჩაისა და ლიქიორის წარმოების ტექნოლოგიური პარამეტრები : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2005. - 43გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8960]

    UDC: 663.95 + 663.83

    KA 2.094 - წიგნთსაცავი
    FA 2.222 - საარქივო ფონდი
    PS 21/2005 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: წყავით გამდიდრებული შავი ბაიხის ჩაისა და ლიქიორის წარმოების ტექნოლოგიური პარამეტრები

     

  1. ლოთიკაშვილი, ეკა.

    ვაშლის სამრეწველო ჯიშების ქიმიურ-ტექნოლოგიური კვლევა კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2005. - 50გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 10195]

    UDC: 663.8

    KA 2.382 - წიგნთსაცავი
    FA 2.426 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ვაშლის სამრეწველო ჯიშების ქიმიურ-ტექნოლოგიური კვლევა კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით

     

  1. ჩხარტიშვილი, იამზე.

    მანდარინისა და ველურად მზარდი მცენარეების ნაყოფიდან ნატურალური ახალი სახის პროდუქტების მიღების ტექნოლოგია : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2005. - 45გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11779]

    UDC: 638.8 + 663.83

    KA 2.431 - წიგნთსაცავი
    FA 2.476 - საარქივო ფონდი
    PS 207/2005 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მანდარინისა და ველურად მზარდი მცენარეების ნაყოფიდან ნატურალური ახალი სახის პროდუქტების მიღების ტექნოლოგია

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |  შემდეგი »