მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 43 ჩანაწერი. |
-
აფხაზავა, დავით
გრეიპფრუტის ნაყოფთა გადამუშავების ტექნოლოგია : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.12.06. - თბ., 1995. - 28გვ.. - ზესათ.: საქ. მეურნ. ინ-ტი[MFN: 639] UDC: 663.8
FA 878 - საარქივო ფონდი Kა 218.704/3 - წიგნთსაცავი
* Double: გრეიპფრუტის ნაყოფთა გადამუშავების ტექნოლოგია
-
პაპუნიძე, გურამ
ციტრუსოვანთა ნედლეულის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიების დამუშავება და სამრეწველო დანერგვა : სადის. მაც... ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.12.05. - თბ., 1995. - 46გვ.. - ზესათ.: საქ. ს/მ კვლ. ინ-ტი[MFN: 1898] UDC: 663.8 + 665.526
FA 863 - საარქივო ფონდი Kა 218.719/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ციტრუსოვანთა ნედლეულის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგიების დამუშავება და სამრეწველო დანერგვა
-
პატარაია, თენგიზ
ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1997. - 26ფ.. - ზესათ.: საქ. მეღვ. კვლ. ინ-ტი. - [20თ.], 100ც.[MFN: 1903] UDC: 663.2/5 + 663.8
FA 2.868 - საარქივო ფონდი Kა 227.956/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ტკბილი ჭაჭის დიფუზური წვენის ბუყიდან ღვინომჟავა კალციუმის მარილის მიღების უწყვეტნაკადური ტექნოლოგიის დამუშავება
-
კაციტაძე, ეკატერინე
ხილის ნატურალური წვენების კონცენტრირება ელექტროკონტაქტური მეთოდით და მისი აპარატული გაფორმება : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1999. - 21გვ.. - ზესათ.: საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - რეზ. რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 2781] UDC: 663.8
FA 4.010 - საარქივო ფონდი
* Double: ხილის ნატურალური წვენების კონცენტრირება ელექტროკონტაქტური მეთოდით და მისი აპარატული გაფორმება
-
ყურაშვილი, ნინო
კაკლის (ლებანი) ტიხრის ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მისი გამოყენება ლიქიორის დასამზადებლად : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07. - თბ., 1999 (თსუ). - 34გვ.. - ზესათ.: საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - რეზ. რუს. ენ.. - [20თ.], 60ც.[MFN: 2874] UDC: 663 + 663.83 + 634.5
Kა 229.267/3 - წიგნთსაცავი FA 4.103 - საარქივო ფონდი
* Double: კაკლის (ლებანი) ტიხრის ქიმიურ-ტექნოლოგიური დახასიათება და მისი გამოყენება ლიქიორის დასამზადებლად
-
ხოსიტაშვილი, მარიამ
თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით : ავტორეფ...ტექნ.მეცნ.დოქტ.05.18.07. - თბ., 2000. - 51გვ.. - ზესათ.: საქ. აგრარ. უნ-ტი. - [30თ.][MFN: 2982] UDC: 663.5 + 663.8
FA 4.201 - საარქივო ფონდი
* Double: თაფლიდან მაღალალკოჰოლიანი სასმელების წარმოების ტექნოლოგიის შემუშავება მისი სპეციფიკური გემოსა და არომატის სრულყოფით
-
პაპაშვილი, მარიამ
ჩინური აქტინიდიის (კივის) ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებებით მდიდარი კვების პროდუქტების ტექნოლოგია : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10. - ქუთაისი, 2001 (ს/ს "ანასეულის სტამბა"). - 42გვ.. - ზესათ.: საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. ინ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - 100ც.[MFN: 3508] UDC: 663.8 + 663.85 + 634.7
FA 325 - საარქივო ფონდი PS 289/2001 - საარქივო ფონდი
* Double: ჩინური აქტინიდიის (კივის) ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებებით მდიდარი კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
-
კახნიაშვილი, ეკატერინე.
წყავით გამდიდრებული შავი ბაიხის ჩაისა და ლიქიორის წარმოების ტექნოლოგიური პარამეტრები : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2005. - 43გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8960] UDC: 663.95 + 663.83
KA 2.094 - წიგნთსაცავი FA 2.222 - საარქივო ფონდი PS 21/2005 - საარქივო ფონდი
* Double: წყავით გამდიდრებული შავი ბაიხის ჩაისა და ლიქიორის წარმოების ტექნოლოგიური პარამეტრები
-
ლოთიკაშვილი, ეკა.
ვაშლის სამრეწველო ჯიშების ქიმიურ-ტექნოლოგიური კვლევა კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. ს/მ მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს/კ ინ-ტი. - თბ., 2005. - 50გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 10195] UDC: 663.8
KA 2.382 - წიგნთსაცავი FA 2.426 - საარქივო ფონდი
* Double: ვაშლის სამრეწველო ჯიშების ქიმიურ-ტექნოლოგიური კვლევა კვების პროდუქტების წარმოების მიზნით
-
ჩხარტიშვილი, იამზე.
მანდარინისა და ველურად მზარდი მცენარეების ნაყოფიდან ნატურალური ახალი სახის პროდუქტების მიღების ტექნოლოგია : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.07 / საქ. სოფლ. მეურნ. მეცნ. აკად. მებაღ., მევენახ. და მეღვინ. ს.-კ. ინ-ტი. - თბ., 2005. - 45გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11779] UDC: 638.8 + 663.83
KA 2.431 - წიგნთსაცავი FA 2.476 - საარქივო ფონდი PS 207/2005 - საარქივო ფონდი
* Double: მანდარინისა და ველურად მზარდი მცენარეების ნაყოფიდან ნატურალური ახალი სახის პროდუქტების მიღების ტექნოლოგია
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | შემდეგი » |
|