მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 22 ჩანაწერი. |
-
აბზიანიძე, ქეთევან
ორგანული ქაფწარმომქმნელი მცენარეულ საფუძველზე : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. დოქტ. 05.17.05. - თბ., 1999. - 32გვ.. - ზესათ.: საქ. ტექნ. უნ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - [20თ.], 15ც.[MFN: 8] UDC: 664.143
Kა 228.988/3 - წიგნთსაცავი FA 3.749 - საარქივო ფონდი
* Double: ორგანული ქაფწარმომქმნელი მცენარეულ საფუძველზე
-
გორდელაძე, თემურ
ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.02.13. - ქუთაისი, 1998. - 29გვ.. - ზესათ.: ქუთაისის ტექნ. უნ-ტი. - [20თ.][MFN: 1003] UDC: 664.14
FA 3.318 - საარქივო ფონდი Kა 228.589/3 - წიგნთსაცავი
* Double: ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა
-
კაკაშვილი, თამარ
ყურძნის წიპწის ბიოფლავონოიდების გამოყენება საკონდიტრო მრეწველობაში : დის... ტექნოლ. დოქტ. / თამარ კაკაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: წერეთელი ბ., ჭუჭულაშვილი თ. ; საქ. სახელმწ. აგრარ. უნ-ტი. - თბ., 2010. - 165 გვ. : ცხრ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 114-135[MFN: 3013] UDC: 664.143/149 + 663.05 + 577.127.4 + 664.8 სრული ტექსტი
თემატიკა: - საკონდიტრო მრეწველობა; კვებითი დანამატები; ბიოფლავონოიდები;
D 15.895 - საარქივო ფონდი
* Double: ყურძნის წიპწის ბიოფლავონოიდების გამოყენება საკონდიტრო მრეწველობაში
-
ბერულავა, ირმა.
დასავლეთ საქართველოს თხილის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი კვების პროდუქტების წარმოებაში გამოყენების მიზნით : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტროპ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2004. - 56გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 8963] UDC: 634.5 + 664.144
KA 2.097 - წიგნთსაცავი FA 2.225 - საარქივო ფონდი PS 321/2004 - საარქივო ფონდი
* Double: დასავლეთ საქართველოს თხილის ქიმიურ-ტექნოლოგიური გამოკვლევა მისი კვების პროდუქტების წარმოებაში გამოყენების მიზნით
-
Гахокидзе, Р.А. (Рамаз Акакиевич)
Кислотное внутримолекулярное окисление-восстановление оксикарбонильных соединений и ортосахариновая перегруппировка моноз : Автореф... канд. хим. наук / ТГУ. - Тб. : Изд-во Тбил. ун-та, 1970. - 16с. : ил.. - Список работ авт.: с. 16 (7 назв.)[MFN: 11317] UDC: 664.169 • Тбилисский государственный университет (ТГУ);
P 1595/1970 - საარქივო ფონდი P 2921/1970 - საარქივო ფონდი
* Double: Кислотное внутримолекулярное окисление-восстановление оксикарбонильных соединений и ортосахариновая перегруппировка моноз
-
იობიძე, ანა.
თხილის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგია : ავტორეფ... ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.18.10 / საქ. გან. და მეცნ. სამ., საქ. სუბტრ. მეურნ. სახ. უნ-ტი. - ქუთაისი, 2005. - 51გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 11913] UDC: 664.143 + 664.85
KA 2.562 - წიგნთსაცავი FA 4.287 - საარქივო ფონდი PS 277/2005 - საარქივო ფონდი
* Double: თხილის კომპლექსური გადამუშავების ტექნოლოგია
-
აბაშიძე, მაკა
ცელულოზების მოქმედებით დაბალმოლეკულური შაქრების მიღება და მათი გამოყენება პურის ცხობის პროცესში : ავტორეფ...ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.23 / ბიოქიმ. და ბიოტექნოლ. ინ-ტი. - თბ., 2006. - 38გვ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 13191] UDC: 664.6 + 664.16 + 664.15
KA 3.655 - წიგნთსაცავი FA 5.160 - საარქივო ფონდი PS 610/2006 - საარქივო ფონდი
* Double: ცელულოზების მოქმედებით დაბალმოლეკულური შაქრების მიღება და მათი გამოყენება პურის ცხობის პროცესში
-
Арсанукаев, Х.У.
Перспективы развития свекловодства и обеспечения сырьем сахарной промышленности в Чечено-Ингушской АССР : Автореф... канд.экон.наук / АН Груз. ССР, Ин-т экон. и права. - Тб., 1966. - 27с.[MFN: 14691] UDC: 664.121
TA 1.056 - საარქივო ფონდი
* Double: Перспективы развития свекловодства и обеспечения сырьем сахарной промышленности в Чечено-Ингушской АССР
-
Пхакадзе, Манана
Производство фруктовых конфетных масс из местного нетрадиционного растительного сырья : Автореф... канд. тех. наук 05.18.01 / Моск. технол. ин-т пищ. пром.. - М., 1986. - 24 c.[MFN: 19266] UDC: 664.144
TA 2.254 - საარქივო ფონდი
* Double: Производство фруктовых конфетных масс из местного нетрадиционного растительного сырья
-
გორდელაძე, თემურ
ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა : დის. ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.02.13 / სამეც. ხელმძღ.: ავ. თვალჭრელიძე ; ქტუ. - ქუთაისი, 1998. - 125გვ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 122-125[MFN: 22655] UDC: 664.144 თემატიკა: - მანქანები და აგრეგატები კვების მრეწველობაში;
D 1.505 - საარქივო ფონდი
* Double: ბლანტი საკონდიტრო მასების რეოლოგიური თვისებების კვლევა და გამოწნეხვით დამფორმებელი მანქანის ოპტიმალური პარამეტრების განსაზღვრა
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | შემდეგი » |
|