The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
ჩანაწერები მოიძებნა 6 ჩანაწერი.
  1. ჯაფარიძე, დავით

    თევზის ქონის ჰიდრირების ქიმიური ტექნოლოგიის კვლევა და დამუშავება მარგარინის პროდუქციისათვის ნედლეულის მიღების მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.17.05. - თბ., 1999. - 37გვ.. - ზესათ.: საქ. ტექნ. უნ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 538]

    UDC: 664.315.6

    FA 3.809 - საარქივო ფონდი
    Kა 229.311/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: თევზის ქონის ჰიდრირების ქიმიური ტექნოლოგიის კვლევა და დამუშავება მარგარინის პროდუქციისათვის ნედლეულის მიღების მიზნით

     

  1. ოსაძე, ლალი

    მცენარეული საკვები ცხიმების ბაზარი და მისი განვითარების პერსპექტივები საქართველოში : ავტორეფ... ეკონ. მეცნ. კანდ. 08.00.18. - თბ., 1997. - 19ფ.. - ზესათ.: თსუ. - [20თ.][MFN: 1874]

    UDC: 380.13 + 664.33

    Kა 227.954/3 - წიგნთსაცავი
    FA 2.866 - საარქივო ფონდი
    PS 98/1997 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: მცენარეული საკვები ცხიმების ბაზარი და მისი განვითარების პერსპექტივები საქართველოში

     

  1. წიკლაური, ლია

    ქაცვის ზეთისა და თიხა-ასკანეს ახალი კომბინირებული პრეპარატების რეცეპტურისა და ტექნოლოგიის დამუშავება : დის... ფარმაც. მეცნ. კანდ. 15.00.01 / სამეც. ხელმძღვ.: გ. ვ. ცაგარეიშვილი ; საქ. მეცნ. აკად., ი. ქუთათელაძის სახ. ფარმაკოქიმ. ინ-ტი. - [თბ.], 1998. - 106გვ. : დანართი ; 29სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 94-105. - [5ლ.][MFN: 24198]

    UDC: 664.3 + 615.32

    თემატიკა:
    - წამალთა ტექნოლოგია; ფარმაცევტული საქმის ორგანიზაცია;

    D 1.287 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ქაცვის ზეთისა და თიხა-ასკანეს ახალი კომბინირებული პრეპარატების რეცეპტურისა და ტექნოლოგიის დამუშავება

     

  1. Лекиашвили, Э.И. (Эдуард Ильич)

    Разработка технологии производства виноградного масла, энотанина, белкового концентрата и фитина из виноградных семян : Автореф... канд. техн. наук / Э.И. Лекиашвили ; Научно-исслед. ин-т садоводства, виноградарства и виноделия. - Тбилиси, 1982. - 20с.. - В надзаг.: НИИ садоводства, виноградарства и виноделия. - Библиогр.: с. 19. - Список работ авт.: с. 19-20 (11 назв.)[MFN: 32125]

    UDC: 664.3

    Научно-исследовательский институт садоводства, виноградарства и виноделия

    PS 95/1982 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: Разработка технологии производства виноградного масла, энотанина, белкового концентрата и фитина из виноградных семян

     

  1. Тавшавадзе, Т.

    Исследование масла чайных семян Грузии и продуктов его переработки : Дис... канд. техн. наук / Тавшавадзе Т. ; Науч. рук. Гиошвили В. ; ГПИ. - Тб., 1963. - 154с. : табл., ил.. - Библиогр.: с. 139-151[MFN: 36491]

    UDC: 664.33

    თემატიკა:
    - ჩაის თესლის ზეთი;

    D 13.224 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: Исследование масла чайных семян Грузии и продуктов его переработки

     

  1. კოტორაშვილი, ლია

    რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება : დის... ტექნოლ. დოქტ. / ლია კოტორაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: ბაღათურია ნ., ბეგიაშვილი ნ. ; კვების მრეწვ. ინ-ტი. - თბ., 2009. - 162 გვ. : ცხრ., ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 121-136[MFN: 41668]

    UDC: 663.2 + 663.8 + 664.3.033.93

    სრული ტექსტი

    თემატიკა:
    - ალკოჰოლიანი სასმელების ტექნოლოგია; უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია; არომატიზატორები;

    D 15.912 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება