მონაცემთა ბაზა: | DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 66,523 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 6 ჩანაწერი. |
-
ჯაფარიძე, დავით
თევზის ქონის ჰიდრირების ქიმიური ტექნოლოგიის კვლევა და დამუშავება მარგარინის პროდუქციისათვის ნედლეულის მიღების მიზნით : ავტორეფ...ტექნ. მეცნ. კანდ. 05.17.05. - თბ., 1999. - 37გვ.. - ზესათ.: საქ. ტექნ. უნ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.. - [20თ.][MFN: 538] UDC: 664.315.6
FA 3.809 - საარქივო ფონდი Kა 229.311/3 - წიგნთსაცავი
* Double: თევზის ქონის ჰიდრირების ქიმიური ტექნოლოგიის კვლევა და დამუშავება მარგარინის პროდუქციისათვის ნედლეულის მიღების მიზნით
-
ოსაძე, ლალი
მცენარეული საკვები ცხიმების ბაზარი და მისი განვითარების პერსპექტივები საქართველოში : ავტორეფ... ეკონ. მეცნ. კანდ. 08.00.18. - თბ., 1997. - 19ფ.. - ზესათ.: თსუ. - [20თ.][MFN: 1874] UDC: 380.13 + 664.33
Kა 227.954/3 - წიგნთსაცავი FA 2.866 - საარქივო ფონდი PS 98/1997 - საარქივო ფონდი
* Double: მცენარეული საკვები ცხიმების ბაზარი და მისი განვითარების პერსპექტივები საქართველოში
-
წიკლაური, ლია
ქაცვის ზეთისა და თიხა-ასკანეს ახალი კომბინირებული პრეპარატების რეცეპტურისა და ტექნოლოგიის დამუშავება : დის... ფარმაც. მეცნ. კანდ. 15.00.01 / სამეც. ხელმძღვ.: გ. ვ. ცაგარეიშვილი ; საქ. მეცნ. აკად., ი. ქუთათელაძის სახ. ფარმაკოქიმ. ინ-ტი. - [თბ.], 1998. - 106გვ. : დანართი ; 29სმ.см.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 94-105. - [5ლ.][MFN: 24198] UDC: 664.3 + 615.32 თემატიკა: - წამალთა ტექნოლოგია; ფარმაცევტული საქმის ორგანიზაცია;
D 1.287 - საარქივო ფონდი
* Double: ქაცვის ზეთისა და თიხა-ასკანეს ახალი კომბინირებული პრეპარატების რეცეპტურისა და ტექნოლოგიის დამუშავება
-
Лекиашвили, Э.И. (Эдуард Ильич)
Разработка технологии производства виноградного масла, энотанина, белкового концентрата и фитина из виноградных семян : Автореф... канд. техн. наук / Э.И. Лекиашвили ; Научно-исслед. ин-т садоводства, виноградарства и виноделия. - Тбилиси, 1982. - 20с.. - В надзаг.: НИИ садоводства, виноградарства и виноделия. - Библиогр.: с. 19. - Список работ авт.: с. 19-20 (11 назв.)[MFN: 32125] UDC: 664.3 • Научно-исследовательский институт садоводства, виноградарства и виноделия;
PS 95/1982 - საარქივო ფონდი
* Double: Разработка технологии производства виноградного масла, энотанина, белкового концентрата и фитина из виноградных семян
-
Тавшавадзе, Т.
Исследование масла чайных семян Грузии и продуктов его переработки : Дис... канд. техн. наук / Тавшавадзе Т. ; Науч. рук. Гиошвили В. ; ГПИ. - Тб., 1963. - 154с. : табл., ил.. - Библиогр.: с. 139-151[MFN: 36491] UDC: 664.33 თემატიკა: - ჩაის თესლის ზეთი;
D 13.224 - საარქივო ფონდი
* Double: Исследование масла чайных семян Грузии и продуктов его переработки
-
კოტორაშვილი, ლია
რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება : დის... ტექნოლ. დოქტ. / ლია კოტორაშვილი ; სამეცნ. ხელმძღვ.: ბაღათურია ნ., ბეგიაშვილი ნ. ; კვების მრეწვ. ინ-ტი. - თბ., 2009. - 162 გვ. : ცხრ., ნახ.. - ბიბლიოგრ.: გვ. 121-136[MFN: 41668] UDC: 663.2 + 663.8 + 664.3.033.93 სრული ტექსტი
თემატიკა: - ალკოჰოლიანი სასმელების ტექნოლოგია; უალკოჰოლო სასმელების ტექნოლოგია; არომატიზატორები;
D 15.912 - საარქივო ფონდი
* Double: რეჰანის ნედლეულიდან ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების ნატურალური არომატიზატორების მიღების რაციონალური ტექნოლოგიების დამუშავება
|
|