The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:DIS - ეროვნული დისერტაციები და ავტორეფერატები გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:66,523

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
შაქრის წარმოება. შაქრიანი საკონდიტრო ნაწარმი. სახამებლის შაქარი, გლუკოზა და ა.შ.  --  664.1*
სახამებელ-ბადაგის წარმოება. სახამებელშემცველი პროდუქტები  --  664.2*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
მინერალური საკვები პროდუქტები. სუფრის მარილი.  --  664.4*
სანელებლები. საკაზმი.  --  664.5*
მარცვეულის გადამუშავების ტექნოლოგია. ფქვილეულის და ბურღულეულის წარმოება, პურის ცხობა.  --  664.6/.7*
საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია  --  664.8/.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 162 ჩანაწერი.  დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
  1. ანდრონიკაშვილი, მაკა

    სასურსათო პროდუქტის ალურების (LEPIDOPTERA: PYRALIDAE) ინფექციური პათოლოგიისშესწავლა შენახვის პირობებში : ავტორეფ... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.08 03.00.07. - თბ., 1998. - 29გვ.. - ზესათ.: საქ. მეცნ. აკად.. - [20თ.][MFN: 607]

    UDC: 632.6/7:633.1 + 664.004.4

    FA 3.310 - საარქივო ფონდი
    Kა 228.482/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: სასურსათო პროდუქტის ალურების (LEPIDOPTERA: PYRALIDAE) ინფექციური პათოლოგიისშესწავლა შენახვის პირობებში

     

  1. არაბიძე, თინათინ

    ზოგიერთი ქიმიური და ბიოლოგიური დანამატი პურის ცხობის მრეწველობაში : ავტორეფ... ბიოლოგ. მეცნ. კანდ. 03.00.23. - თბ., 1997. - 29ფ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი. - [20თ.][MFN: 615]

    UDC: 664.6/7 + 573.6

    FA 2.796 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.884/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ზოგიერთი ქიმიური და ბიოლოგიური დანამატი პურის ცხობის მრეწველობაში

     

  1. გვეტაძე, გელა

    პურის კვებითი ღირებულების ამაღლება მცენარეული ნედლეულის გადამუშავების პროდუქტების გამოყეგნებით : სადის. მაც... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.19. - თბ., 1995. - 24გვ.. - ზესატ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი[MFN: 908]

    UDC: 573.6 + 664.6

    FA 292 - საარქივო ფონდი
    Kა 221.672/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: პურის კვებითი ღირებულების ამაღლება მცენარეული ნედლეულის გადამუშავების პროდუქტების გამოყეგნებით

     

  1. დოლმაზაშვილი, ავთანდილ

    მეხორცულ მეძროხეობის და ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია ალაზნის ველის მელიორირებულ ნიადაგზე : ავტორეფ... ს/მ მეცნ. დოქტ. 06.02.04. - თბ., 1998. - 61ფ.. - ზესათ.: სახ. ზოოტექ. სასწ.-სამეცნ. ინ-ტი. - [30თ.][MFN: 1098]

    UDC: 664.905

    FA 3.196 - საარქივო ფონდი
    Kა 228.444/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: მეხორცულ მეძროხეობის და ძროხის ხორცის წარმოების ტექნოლოგია ალაზნის ველის მელიორირებულ ნიადაგზე

     

  1. ფურცხვანიძე-ასათიანი, ირინე

    ცერცვის ცილების გამოყენება პურის ცხობის პროცესში : ავტორეფ. ბიოლოგ. მეც. კანდ. 03.00.23. - თბ., 1996. - 33ფ.. - ზესათ.: საქ. მეც. აკად.[MFN: 2167]

    UDC: 573.6 + 664.6:577.1

    Fა 71.414/3 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.525/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: ცერცვის ცილების გამოყენება პურის ცხობის პროცესში

     

  1. ჩხიკვაძე, ხათუნა

    არატრადიციული ნედლეულის - კაკლის გადამუშავების ნარჩენების ქიმიური შედგენილობის შესწავლა და მისი როგორც ანტისეპტიკის გამოყენება ზოგიერთი ხილის შენახვის ვადის გასახანგრძლივებლად : ავტორეფ... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.23. - თბ., 1997. - 35ფ.. - ზესათ.: საქ. ბიოქიმ. ინ-ტი[MFN: 2444]

    UDC: 573.6 + 664.85

    Fა 71.809/3 - საარქივო ფონდი
    Kა 227.599/3 - წიგნთსაცავი

     

    * Double: არატრადიციული ნედლეულის - კაკლის გადამუშავების ნარჩენების ქიმიური შედგენილობის შესწავლა და მისი როგორც ანტისეპტიკის გამოყენება ზოგიერთი ხილის შენახვის ვადის გასახანგრძლივებლად

     

  1. ნაცვალაძე, კობა

    ადგილობრივი შავი და ნაცარა ქათმების კვერცხის ფიზიკურ-მორფოლოგიური და საინკუბაციო თვისებები : ავტორეფ...ს/მ.მეცნ.კანდ. 06.02.04. - თბ., 2001. - 11გვ.. - ზესათ.: საქ. ზოოტექ.-სავეტ. აკად.. - [20თ.][MFN: 3077]

    UDC: 664.974

    FA 52 - საარქივო ფონდი
    PS 87/2001 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ადგილობრივი შავი და ნაცარა ქათმების კვერცხის ფიზიკურ-მორფოლოგიური და საინკუბაციო თვისებები

     

  1. მამულაშვილი, ირმა

    ჰელიო-ნეონის ლაზერის სხივის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე : ავტორეფ...ს/მ.მეცნ.კანდ. 06.02.04.. - თბ., 2001. - 42გვ.. - ზესათ.: საქ. ზოოტექნ.-სავეტ. აკად.. - [20თ.][MFN: 3180]

    UDC: 664.91 + 636.5

    FA 94 - საარქივო ფონდი
    PS 78/2001 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: ჰელიო-ნეონის ლაზერის სხივის გავლენა ბროილერის ხორცის ხარისხობრივ მაჩვენებლებზე

     

  1. მერაბიშვილი, მაია

    საქართველოს სხვადასხვა რეგიონში მოპოვებული მაწვნის დედოების მიკრობული სტრუქტურის შესწავლა : ავტორეფ... ბიოლ. მეცნ. კანდ. 03.00.07. - თბ., 2001. - 33გვ.. - ზესათ.: საქ. მეცნ. აკად., ბაქტერიოფაგიის, მიკრობიოლ. და ვირუსოლოგიის ინ-ტი. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 3504]

    UDC: 576.8 + 664.642

    FA 321 - საარქივო ფონდი
    PS 23/2002 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: საქართველოს სხვადასხვა რეგიონში მოპოვებული მაწვნის დედოების მიკრობული სტრუქტურის შესწავლა

     

  1. ოზიაშვილი, მანანა

    Spirulina platensis (Gom) Geitli-ს მიღების ტექნოლოგიების დამუშავება ცილავიტამინური საკვები დანამატების მისაღებად საქართველოს გეოეკოლოგიურ პირობებში : ავტორეფ... სოფლ. მეურნ. მეცნ. კანდ. 06.01.12 / საქ. სახ. ზოოტექნ. სავეტ. აკადემია. - თბ. : ლოგოსი, 2002. - 44გვ. : ნახ.. - ტექსტი ქართ. და რუს. ენ.[MFN: 3681]

    UDC: 664.957.8

    KA 502 - წიგნთსაცავი
    FA 579 - საარქივო ფონდი
    PS 166/2002 - საარქივო ფონდი

     

    * Double: Spirulina platensis (Gom) Geitli-ს მიღების ტექნოლოგიების დამუშავება ცილავიტამინური საკვები დანამატების მისაღებად საქართველოს გეოეკოლოგიურ პირობებში

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»