მონაცემთა ბაზა: JMAT - ჟურნალების მატიანე (2007-...)
გამოტანის ფორმატი
ბიბლიოგრაფია
ჩანაწერები: 185,769
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
ჩანაწერები
მოიძებნა 8 ჩანაწერი.
ისტორიული "ჩილი" // მშვენიერი საქართველო . - თბ., 2007. - მარტი-აპრილი. - N2. - გვ.142-143[MFN: 4692 ]
UDC: 664.5
ანოტაცია: არქეოლოგების მიერ ეკვადორის სამხრეთ - დასავლეთში აღმოჩენილი ცხარე მცენარე "ჩილე"
თემატიკა: სანელებელი .
საკვანძო სიტყვები: ცხარე ; საკმაზი ; წიწაკა .
კალანდაძე, ნანა
მდოგვი - სამკურნალო და კოსმეტიკური საშუალება : სანელებელი / ნანა კალანდაძე // ოჯახის მკურნალი : სამედიცინო ჟურნალი. - თბ., 2008. - 10-23 აპრილი. - N8(172). - გვ.50[MFN: 8579 ]
UDC: 664.5 + 61
ანოტაცია: ავიცენამ, პირველმა მისცა რეკომედაცია ადამიანებს მდოგვისაგან სამკურნალო სახვევები გაეკეთებინათ
ალხანაშვილი, ნაზი
ბარამბოს კულტივირების პერსპექტივები საქართველოში და გამშრალი ბარამბოს გამოყენების სფეროები / ნაზი ალხანაშვილი // აგრარულ-ეკონომიკური მეცნიერება და ტექნოლოგიები . - თბილისი, 2012. - ISSN 1987-6335. - N2(15). - გვ.43-47. - კვების მრეწველობა. - რეზიუმე ინგლ. ენ.. - ლიტ. გვ.46[MFN: 116309 ]
UDC: 664 + 664.5
ანოტაცია: სანელებელ-არომატული ბალახოვანი მცენარეების გამოყენება კვების მრეწველობაში
თემატიკა: კვების მრეწველობა ; სანელებლები .
საკვანძო სიტყვები: სურნელოვან-არომატული პროდუქტი .
ბაღათურია, ნუგზარი
ახალი ჯიშის სურნელოვან-არომატული მცენარეების გამოვლენა და დანერგვა / ნუგზარი ბაღათურია, ეთერი უთურაშვილი, მაია დემენიუკი // აგრარულ-ეკონომიკური მეცნიერება და ტექნოლოგიები . - თბილისი, 2012. - ISSN 1987-6335. - N2(15). - გვ.60-64. - რეზიუმე ინგლ. ენ.. - ლიტ.63[MFN: 116322 ]
UDC: 664 + 664.5
• უთურაშვილი, ეთერი ; დემენიუკი, მაია ;
ანოტაცია: ახალი სურნელოვან-არომატული მცენარეების გამოვლენა დასანელებლების ასორტიმენტის გაფართოება
თემატიკა: კვების მრეწველობა ; სანელებლები .
საკვანძო სიტყვები: საკვები პროდუქტების გემო ; არომატი .
ალხანაშვილი, ნაზი
გამშრალი ქონდარის და ხავერდულას ჰიგროსკოპიული თვისებები / ნაზი ალხანიშვილი, ლუიზა ეჯიბია // აგრარულ-ეკონომიკური მეცნიერება და ტექნოლოგიები : საერთაშორისო სამეცნიერო-მეთოდოლოგიური და პრაქტიკული, ყოველკვარტალური რეფერირებული ჟურნალი = Agrarian-economic Science and Technologies. International Sientific-Methodological and Applied, Quaterly Referenced Journal. - თბილისი, 2013. - ISSN 1987-6335. - N3. - გვ.45-50. - კვების მრეწველობა. - რეფერატი (ინტერნეტული ვერსია). - რეზ. ინგლ. ენ.[MFN: 140913 ]
UDC: 664.5
• ეჯიბია, ლუიზა ;
თემატიკა: სანელებლები .
ალხანაშვილი, ნაზი
ქონდარის ხელოვნური შრობის რაციონალური ტექნოლოგიის დამუშავება / ნაზი ალხანიშვილი, მაია დემენიუკი // აგრარულ-ეკონომიკური მეცნიერება და ტექნოლოგიები : საერთაშორისო სამეცნიერო-მეთოდოლოგიური და პრაქტიკული, ყოველკვარტალური რეფერირებული ჟურნალი = Agrarian-economic Science and Technologies. International Sientific-Methodological and Applied, Quaterly Referenced Journal. - თბილისი, 2013. - ISSN 1987-6335. - N3. - გვ.51-57. - კვების მრეწველობა. - რეფერატი (ინტერნეტული ვერსია). - რეზ. ინგლ. ენ.[MFN: 140915 ]
UDC: 664.5
• დემენიუკი, მაია ;
თემატიკა: სანელებლები .
საკვანძო სიტყვები: ტენიანობის დონე .
ცუკერმანი, კეთრინ
გემოვნების საკითხი / კეთრინ ცუკერმანი // National Geographic საქართველო . - თბილისი, 2014. - ISSN 2298-0512. - იანვარი. - გვ.23. - სამყარო[MFN: 151062 ]
UDC: 001.12 + 664.57
ანოტაცია: ვანილის ნატურალური და სინთეზური ნაერთები
მოხსენიებული პირები: ეკოტი ტიმ (მკვლევარი).
თემატიკა: საინტერესო ფაქტები ; ვანილი .
საკვანძო სიტყვები: არომატული ინგრედიენტები ; ვანილინი .
[კულინარიული ცნობარი] : [საკაზმი] // გემრიელი : ყოველთვიური კულინარიული ჟურნალი. - თბილისი, 2014. - ISSN 2298-0083. - მარტი. - N3(24). - გვ.22-23[MFN: 157482 ]
UDC: 664.5
შინაარსი: აიოვანი; ნორი; კრაზანა; დემიგლასი
თემატიკა: სანელებლები .