The National Library of Georgia მთავარი - ბიბლიოთეკის შესახებ - ელ.რესურსები 
NPLG Online Catalogs  | დახმარება | მოგვწერეთ |
 
English   Georgian 
ძიება თემატური კატალოგი ძიების ისტორია  მონაცემთა ბაზის შეცვლა 
თემატური კატალოგი   ხელახალი ძიება დათვალიერება
მონაცემთა ბაზა:KOMUN - გაზეთების მატიანე (1920-1990) გამოტანის ფორმატი 
ჩანაწერები:947,601

უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია

ძირითადი კატეგორიები
გამოყენებითი მეცნიერებანი. ჯანმრთელობის დაცვა. ტექნიკა.  --  6*
ქიმიური ტექნოლოგია. ქიმიური მრეწველობა. მონათესავე დარგები.  --  66*
კვების მრეწველობა ზოგადად. საკვები პროდუქტების წარმოება და დაკონსერვება.  --  664*
შაქრის წარმოება. შაქრიანი საკონდიტრო ნაწარმი. სახამებლის შაქარი, გლუკოზა და ა.შ.  --  664.1*
სახამებელ-ბადაგის წარმოება. სახამებელშემცველი პროდუქტები  --  664.2*
საკვები ცხიმებისა და ზეთების წარმოება. მარგარინი, ცილოვანი ნივთიერებები და ა.შ.  --  664.3*
მინერალური საკვები პროდუქტები. სუფრის მარილი.  --  664.4*
სანელებლები. საკაზმი.  --  664.5*
მარცვეულის გადამუშავების ტექნოლოგია. ფქვილეულის და ბურღულეულის წარმოება, პურის ცხობა.  --  664.6/.7*
საკვები პროდუქტების დაკონსერვების ტექნოლოგია  --  664.8/.9*
ჩანაწერები მოიძებნა 1,470 ჩანაწერი.  დანარჩენი ჩანაწერები იხილეთ ქვეკატეგორიებში.
  1. კვების მრეწველობის საბრძოლო ამოცანა : [მოწინავე სტატია] // კომუნისტი. - თბილისი, 1934. - 11 ივლისი. - N160. - გვ.1[MFN: 2998]

    CN: 2234

    UDC:  664(479.22)

    თემატიკა:  კვების მრეწველობა.

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; ზოგადი საკითხები.

     

  1. ქუჩულორია, დ.

    საქართველოს კვების ინდუსტრია საბჭოთა ხელისუფლების 12 წლისთავზე / დ. ქუჩულორია // კომუნისტი. - თბილისი, 1933. - 25 თებერვალი. - N47. - გვ.3,4[MFN: 3000]

    CN: 2235

    UDC:  664(479.22)

    თემატიკა:  კვების მრეწველობა.

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; ზოგადი საკითხები.

     

  1. ქუჩულორია, დ.

    გემო-კვების მრეწველობამ უკეთ უნდა იმუშაოს / დ. ქუჩულორია, ზ. ჩახვაძე // კომუნისტი. - თბილისი, 1933. - 22 აგვისტო. - N193. - გვ.2[MFN: 3002]

    CN: 2236

    UDC:  664(479.22)

    ჩახვაძე, ზ.

    თემატიკა:  კვების მრეწველობა.

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; ზოგადი საკითხები.

     

  1. ხუსკივაძე, ა.

    ადგილობრივ სასურსათო მრეწველობას მტკიცე სამეცნიერო საკვები ბაზა / ა. ხუსკივაძე // კომუნისტი. - თბილისი, 1934. - 16 სექტემბერი. - N215. - გვ.2[MFN: 3006]

    CN: 2234

    UDC:  664(479.22)

    თემატიკა:  კვების მრეწველობა.

    მატიანის რუბრიკა:  კვების მრეწველობა; ზოგადი საკითხები.

     

  1. დ., ლ.

    წისქვილ-კომბინატი ფქვილის ქარხანა : [თბილისში] / ლ. დ. // კომუნისტი. - თბილისი, 1933. - 1 აგვისტო. - N175. - გვ.4[MFN: 3012]

    CN: 2239

    UDC:  664.71(479.22)

    თემატიკა:  ფქვილ-ბურღულეულის წარმოება; ხორბლის გადამუშავება.

    მატიანის რუბრიკა:  ფქვილისა და პურისცხობის წარმოება.

     

  1. პურის ახალი ქარხნები თბილისში // კომუნისტი. - თბილისი, 1933. - 10 აგვისტო. - N183. - გვ.4[MFN: 3015]

    CN: 2240

    UDC:  664.61(479.22-25)

    გეოგ.დასახელება:  თბილისი.

    თემატიკა:  პურის საცხობები.

    მატიანის რუბრიკა:  ფქვილისა და პურისცხობის წარმოება.

     

  1. ტატიშვილი, ი.

    წისქვილ-კომბინატი : [ნარკვევი] / ი. ტატიშვილი // კომუნისტი. - თბილისი, 1935. - 21 მაისი. - N117. - გვ.3[MFN: 3016]

    CN: 2241

    UDC:  664.71(479.22)

    თემატიკა:  ფქვილ-ბურღულეულის წარმოება; ხორბლის გადამუშავება.

    მატიანის რუბრიკა:  ფქვილისა და პურისცხობის წარმოება.

     

  1. ბუაჩიძე, შ.

    მესამე - საბჭოთა კავშირში : [ქუთაისის საკონსერვო ქარხანა] / შ. ბუაჩიძე // კომუნისტი. - თბილისი, 1933. - 22 ივლისი. - N167. - გვ.3[MFN: 3133]

    CN: 2248

    UDC:  664(479.22)

    თემატიკა:  კვების მრეწველობა.

    მატიანის რუბრიკა:  საკონსერვო მრეწველობა.

     

  1. გორის საკონსერვო ფაბრიკამ თავი უნდა დააღწიოს გარღვევებს : [მოწინავე სტატია] // კომუნისტი. - თბილისი, 1932. - 8 ოქტომბერი. - N234. - გვ.1[MFN: 3136]

    CN: 2249

    UDC:  664(479.22)

    გეოგ.დასახელება:  გორი.

    თემატიკა:  კვების მრეწველობა.

    მატიანის რუბრიკა:  საკონსერვო მრეწველობა.

     

  1. ესაიაშვილი, ვ.

    ქუთაისის საკონსერვო ქარხნის მშენებლობა საფრთხეშია / ვ. ესაიაშვილი, ლ. სანებლიძე // კომუნისტი. - თბილისი, 1932. - 15 თებერვალი. - N38. - გვ.3[MFN: 3139]

    CN: 2250

    UDC:  664(479.22)

    სანებლიძე, ლ.

    თემატიკა:  კვების მრეწველობა.

    მატიანის რუბრიკა:  საკონსერვო მრეწველობა.

     

 


გვერდები:  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  შემდეგი »  ბოლო »»