მონაცემთა ბაზა: | SATI - გაზეთი '24 საათი' (2004-....) |
გამოტანის ფორმატი
|
ჩანაწერები: | 179,503 |
უნივერსალური ათწილადი კლასიფიკაცია
|
ჩანაწერები |
|
მოიძებნა 24 ჩანაწერი. |
-
მაიონეზმა "სლობოდა"-მ ოქროს მედალი მიიღო // 24 საათი. - თბილისი, 2009. - 12 თებერვალი. - N30 (2068). - გვ.B7[MFN: 47430]
UDC: 641/642(479.22)
ანოტაცია: მაიონეზების ლაბორატორიული და რეიტინგული კვლევის შედეგები
პერსონალია: იკოძე მადონა ("საქართველოს მომხმარებელთა ასოციაციის" ხელმძღვანელი).
თემატიკა: კვების პროდუქტები.
საკვანძო სიტყვები: ეკოლოგია.
-
ადეიშვილი, ქეთი
"გაშალეთ სუფრა, გადმოჰფინეთ ბანზე ხალები..." / ქეთი ადეიშვილი // 24 საათი. - თბილისი, 2010. - 7-13 მაისი. - N17 (153). - გვ.27. - ჩანართი: მარანი. 7 მაისი, 2010. N6 (23)[MFN: 59637]
UDC: 641/642(479.22)
ანოტაცია: ძველი თბილისური ცხოვრების წეს-ჩვეულებები და ტრადიციული კერძების თბილისური ვარიაციები
გეოგ.დასახელება: თბილისი.
თემატიკა: კერძები.
საკვანძო სიტყვები: ისტორია.
-
რეცეპტები : შემწვარი ღორის ხორცი პორტვეინის საწებლით; ღორის ხორცის რულეტი შავქლიავას ჩირით; ღუმელში შემწვარი ინდაური ვაშლით; საახალწლო სალათა; ორაგული შამპანურში; კვერცხის რულეტი ფრანგულად; პროფიტროლები ყველის გულსართით; გერმანული საშობაო ნამცხვარი; საახალწლო ნაღების ტორტი // 24 საათი. - თბილისი, 2010. - 24 დეკემბერი. - N2602 (277). - გვ.28. - ჩანართი: მარანი. 24 დეკემბერი, 2010 წელი. N29 (40)[MFN: 67232]
UDC: 641/642
თემატიკა: კულინარია.
-
კალმახის წვნიანი ნაღებით; თევზი ქოქოსით; თევზის ღვეზელი; ბლინის ტორტი თინუსის კონსერვით; თევზის რულეტი კარის საკმაზით; დამარილებული სქელშუბლა; თევზის სალათა; ფხვიერი ნამცხვარი ნიგვზის ლებნებით; ღვინის კისელი : რეცეპტები // 24 საათი. - თბილისი, 2011. - 28 იანვარი. - N2624 (16). - გვ.28. - ჩანართი: მარანი. 28 იანვარი, 2011 წელი. N2 (49)[MFN: 67734]
UDC: 641/642
თემატიკა: კულინარია.
საკვანძო სიტყვები: მეოჯახეობა; სუფრა.
-
ორაგულის წვნიანი კარტოფილით; რიზოტო ზღვის ნობათით; თევზის ლაბა; პასტა კრევეტებითა და პამიდვრის სოუსით; გამომცხვარი თევზი კარტოფილის პიურეთი; ორაგულის მობრაწულა; თევზი ტომატში; თევზის პიცა; თევზის რვეზელი : რეცეპტები // 24 საათი. - თბილისი, 2011. - 4 მარტი. - N2654 (46). - გვ.28. - ჩანართი: მარანი. 4 მარტი, 2011 წელი. N7 (54)[MFN: 68029]
UDC: 641/642
თემატიკა: კულინარია.
-
გერმანული სქელი წვნიანი; თბილი სალათა; კალმარის გოჭები; მილაკები ქაშაყით; ძროხის ენა ყველითა და პომიდვრით; წიწიბურა ბოსტნეულით; ბოსტნეულის რაგუ იტალიური სანელებლებით; ზარმაცების მობრაწულა; ჩაროზი ვაფლით; ორფერიანი ფხვიერი ნამცხვარი : რეცეპტები // 24 საათი. - თბილისი, 2011. - 11 მარტი. - N2660 (52). - გვ.28. - ჩანართი: მარანი. 11 მარტი, 2011 წელი. N8 (55)[MFN: 68371]
UDC: 641/642
თემატიკა: კულინარია.
-
ახლოური, ნანა
კულინარიულ რელსებზე კელი მაკდონალდთან ერთად / ნანა ახლოური // 24 საათი. - თბილისი, 2011. - 10 ივნისი. - N2732 (124). - გვ.27. - ჩანართი "Weekend მარანი", N21(68). 10 ივნისი, 2011[MFN: 75237]
UDC: 641/642
ანოტაცია: კელი მაკდონალდის რჩევები ქართველი მზარეულებისათვის
პერსონალია: მაკდონალდი კელი (მზარეული).
თემატიკა: კულინარია.
საკვანძო სიტყვები: ქართული სამზარეულო; კერძები; თონის პური; ბრუსკეტა.
-
ადეიშვილი, ქეთი
კიდევ ერთხელ ყველის შესახებ : [ქართული კულინარიული კულტურა] / ქეთი ადეიშვილი // 24 საათი. - თბილისი, 2011. - 10 ივნისი. - N2732 (124). - გვ.28. - ჩანართი "Weekend მარანი", N21(68). 10 ივნისი, 2011[MFN: 75265]
UDC: 641/642
თემატიკა: კულინარია.
საკვანძო სიტყვები: გუდის ყველი; ნადუღი.
-
ადეიშვილი, ქეთი
საბჭოთა კავშირის მიერ მოტანილი კულინარიული ღირებულებები / ქეთი ადეიშვილი // 24 საათი. - თბილისი, 2011. - 3 ივნისი. - N2726 (118). - გვ.27. - ჩანართი Weekend, N20 (61), 3 ივნისი, 2011[MFN: 80198]
UDC: 641/642
თემატიკა: კულინარია.
საკვანძო სიტყვები: კვების მენიუ; საკვები პროდუქტები.
-
სავანელი, რუსუდან
წიგნი ქართული ღვინისა და კერძის შეხამებებზე : [მალხაზ ხარბედიას წიგნი - "ქართული ღვინისა და კერძის შეხამებები"] / რუსუდან სავანელი // 24 საათი. - თბილისი, 2011. - 17 ივნისი. - N2738 (130). - გვ.25. - ჩანართი "Weekend - მარანი", N22(69), 17 ივნისი, 2011[MFN: 87621]
UDC: 641/642 + 663.2
პერსონალია: ხარბედია მალხაზ; სამანიშვილი გიორგი (ენოლოგი).
თემატიკა: ღვინო; კულინარია.
საკვანძო სიტყვები: საქეიფო ღვინო; საჭმელი.
გვერდები: | 1 | 2 | 3 | შემდეგი » |
|