სასმელების ტექნოლოგია და ექსპერტიზა : [მონოგრაფია]
დამატების თარიღი: 2017-07-28 16:27:00

მონოგრაფიაში განხილულია ალკოჰოლიანი და უალკოჰოლო სასმელების კლასიფიკაცია, მათი წარმოების თანამედროვე ტექნოლოგიები: სასმელების დეგუსტაცია, იდენტიფიკაცია და სერტიფიკაცია: სასმელების ფალსიფიკაციის სახეები, ფალსიფიკაციის მიმდინარე ფიზიკურ-ქიმიური გარდაქმნები და სასმელების ნატურალობის მაჩვენებელი კრიტერიუმები.

 

 

 

სოციალური ქსელი:
საქართველოს პარლამენტის ეროვნული ბიბლიოთეკა © 1999-2017
კონფიდენციალურობის პოლიტიკა
დამზადებულია : Pro-Service-ის მიერ