ლა ლე ლვ ლი ლო ლუ
ლაბ ლაგ ლად ლავ ლაზ ლალ ლამ ლან ლაპ ლარ ლას ლატ ლაფ ლაღ ლაყ ლაშ ლაჩ ლაც ლაწ ლახ ლაჯ

ლაფი

არაყის გამოსახდელად გამომცხვარი მჟავე პურით ჩაყენებული სითხე, გამოხდის შემდეგაც დარჩენილ სითხეს ლაფს ეძახიან. ლაფი ჰქვია იმასაც, ღორის ან ძაღლის საჭმელად წყალში ფქვილს ან ქატოს რომ გაამღვრევენ.
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9