მა მბ მგ მდ მე მზ მთ მი მკ მო მჟ მრ მს მტ მუ მყ მშ მჩ მც მძ მწ მჭ მხ
მა მაა მაგ მად მავ მაზ მათ მაი მაკ მალ მამ მან მარ მას მატ მაქ მაღ მაყ მაშ მაჩ მაც მაწ მაჭ მახ მაჯ

მაკარლამა

კეთდება როგორც თუთმაჯი წვენის გარეშე, ადუღებული წყლიდან ამოსწურავენ მოხარშულ წვრილად დაჭრილ ცომს, დააყრიან ერბოში მომწვარ ხახვს, დაასხამენ მაწონს და ჭამენ.
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9