ნა ნდ ნე ნი ნო ნუ
ნა ნაა ნაბ ნაგ ნად ნავ ნაზ ნათ ნაი ნაკ ნალ ნამ ნან ნაო ნაპ ნარ ნას ნატ ნაფ ნაქ ნაღ ნაყ ნაშ ნაჩ ნაც ნაძ ნაწ ნაჭ ნახ ნაჯ

ნაქაჯი

ტენილისათვის ჩეჩილის დამზადებისას ახლი ყველის გადადნობა ხდება მდუღარე წყალში, მასში ზავდება ცხიმი, რის შედეგადაც მიიღება თავისებური გემო-სუნის მსუყე სითხე. ასეთ სითხეს ეწოდება ნაქაჯი.
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9