ჰა ჰე ჰი ჰკ ჰო ჰყ
ჰა ჰა, ჰაა ჰაბ ჰად ჰავ ჰაზ ჰაი ჰალ ჰამ ჰაპ ჰარ ჰას ჰაუ ჰაფ ჰაქ ჰაღ ჰაშ ჰახ ჰაჯ

ჰასუთა

ფაფა. ერბოთი მოშუშულ ფქვილს ტკბილ წყალში (თაფლიანი და შაქრიანი) გააზავებენ, შემდეგ მოადუღებენ.
See also: ასუთა
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9