აა აბ აგ ად აე ავ აზ ათ აი აკ ალ ამ ან აო აპ აჟ არ ას ატ აუ აფ აქ აღ აყ აშ აჩ აც აძ აწ აჭ ახ აჯ აჰ
ალა ალთ ალი ალმ ალო ალუ ალხ

ალაო

აჯეჯილებული ხორბალი (დიკა და ქერი), რომელსაც არაყის ჩასაყენებლად იყენებენ. (კარგად აჯეჯილებულ ხორბალს როდინში დანაყავენ ან გაახმობენ, დაფქვავენ და საარაყედ ჩაყენებულ ლაფში ჩაურევენ ასადუღებლად).
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9