ებ ეგ ედ ეე ევ ეთ ეი ეკ ელ ემ ენ ეპ ერ ეს ეტ ეუ ეფ ეღ ეყ ეჩ ეწ ეჭ ეხ ეჯ ეჰ
ერდ ერთ ერი ერს ერჩ ერც

ერიშტა

საჭმლის სახეობა, უხას გამოაცხობენ ან უღვიარ ცომს გაშლიან თხლად, დაახვევენ, ლაფშას მსგავსად დაჭრიან და გაახმობენ ფურნეში. შემდეგ, როდესაც სჭირდებათ, მდუღარე წყალს დაასხამენ, ამოწურავენ, გამდნარ ერბოს დაასხამენ და ისე ჭამენ. (ი. მაისურაძე).
See also: უხა
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9