და დგ დე დვ დი დო დრ დუ დღ
და დგ დე დვ დი დო დრ დუ დღ

დო

მაწვნის შედღვების და კარაქის ამოღების შემდეგ დარჩენილი მასა. ამ მასას გაწურავენ, მარილს დააყრიან, რომ არ გაფუჭდეს და ზამთარში საჭმელების (დოშეჭამანდი), დოკორკოტას, დასამზადებლად იყენებენ.
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9