ხა ხბ ხდ ხე ხვ ხი ხლ ხმ ხნ ხო ხრ ხს ხუ ხშ ხჩ ხჭ
ხიბ ხივ ხიზ ხიი ხილ ხიმ ხინ ხის ხიფ ხიშ ხიჩ

ხინკალი

საჭმელი: გაუღვივებელ ცომს გააბრტყელებენ, ნაკვთებად დაჭრიან, გულად ყველს ან დაკეპილ ხორცს ჩაუდებენ, პირს მოუკრავენ და მოხარშავენ. თუ ყველით აკეთებენ, მას სუხარიწს, მაწონს ან დოს მოასხამენ, ნივრიან წყალს დაუმატებენ და ისე ჭამენ.
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9