თა თე თვ თი თლ თო თრ თუ თქ თხ
თაბ თაგ თავ თათ თაი თაკ თალ თამ თან თარ თას თაფ თაქ თაღ თახ თაჯ

თათარბერაგი

უღვიარი ცომისაგან დამზადებული საჭმელი: თხელ ლავაშს გაშლიან, დაჭრიან ოთხკუთხედ ნაჭრებად, წყალში მოხარშავენ, ჯამებზე ამოღებულს დაასხამენ მაწონს ან დოს, აგრეთვე ერბოში მომწვარ ხახვს და ნივრიან წყალს.
Source: ჯავახური ლექსიკონი / გიორგი ზედგინიძე; რედ. ვლადიმერ ზედგინიძე. - თბილისი: საუნჯე: ვაჟა წოწკოლაური, 2014. - 370 გვ.; 22 სმ.
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9