A B C D E F G H I J K L M N

ბა ბე ბი ბლ ბო ბრ ბუ
ბლა ბლე ბლი ბლო ბლუ

ბლანშირება

Fr. blanchir
1. კვების მრეწველობაში - ხილისა და ბოსტნეულის დამუშავება ცხელი წყლით ან ორთქლით; ბ. ნაყოფს უნარჩუნებს ბუნებრივ ფერსა და ვიტამინებს.
2. ტყავის წარმოებაში: ტყავის ქვედა მხრიდან ტყავქვეშა უჯრედისის ნარჩენების მოცილება; იყენებენ აგრეთვე თანაბარი სისქის ტყავის მისაღებად და მისი ზედაპირიდან დეფექტების მოსაცილებლად.
Source: უცხო სიტყვათა ლექსიკონი
to main page Top 10FeedbackLogin top of page
© 2008 David A. Mchedlishvili XHTML | CSS Powered by Glossword 1.8.9