სახელი გიობჟალანს ზმნისა
პიტნითა და მარილით შეკმაზული გადაზელილი ყველი (სულგუნი)
- ახალო გინოქიმინილ ჸვალს (სელეგინს) პიტინე დო ჯიმუ - კაკილით დოკმაზუნანი, ათეს გებჟალაფას უძახუნა - ახლად გადახარშულ (გარდაქმნილ) ყველს (სულგუნს) პიტნითა და დანაყილი მარილით რომ შეკმაზავენ, ამას გებჟალაფას ეძახიან.
Source: მეგრულ-ქართული ლექსიკონი = Megrelian-Georgian dictionary : [3 ტომად] / ოთარ ქაჯაია ; [სარედ. საბჭო: თ. გამყრელიძე (მთ. რედ.) [და სხვ.]]. - თბილისი : ნეკერი, 2001. - 29 სმ..